GSC Haber Bora Bahçetepe, Stadyum Zeminiyle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000132586.webp

Galatasaray Yöneticisi Bora Bahçetepe, Stadyum zeminiyle ilgili açıklamalarda bulundu:

📍Sezon biter bitmez zemin yenileme çalışmalarına başlayan Galatasaray, çimleri tamamen sıfırlayarak yeni teknolojilerle süreci başlatmıştı.

📌Ancak mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklık ve yüksek nem, çalışmaları olumsuz etkiledi. 8 haftada tamamlanması planlanan çim gelişimi, 12 haftaya uzadı. Özellikle son günlerdeki aşırı sıcaklar, çimlerin kök salmasını zorlaştırdı.

📌Bahçetepe, özel havalandırma sistemleriyle süreci kontrol altında tuttuklarını belirterek, Rize maçına kadar zeminde sorun yaşanmayacağını ve ağustos sonuna kadar ideal seviyeye ulaşılacağını söyledi.

(Erdem Açıkgöz)

“Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklık” kabul edilebilir bir argüman değil. Nedeni ise küresel ısınma ve Türkiye özelinde su sorunu yıllardır bilinen gerçekler. Gelecek sene de artarak devam edecek. Buna göre hesaplama yapılmalıydı.
Bizler neden zemine eleştiri yapıyoruz, sezonun yarısında kendi sahamızda oynuyoruz. Osimhen’e yüklü bir bonservis ödendi. Zemin yüzünden, hele ki kendi zeminimizde sakatlık yaşanırsa bunun önceden engellenmesi gerekir.

Adamlar Dubai'de kaymak gibi zemin yapıyo. 50 derece rüzgar yok bişey yok. İstanbul'da bunu beceremiyosun. Ferrariyi tarlada sürmekten başka bişey değil. Ya ligi bırak Avrupa'nın bile sayılı kadrolarından biri olmuşsun. Bu avantajını evinde kullan bari zeminin iyi olsun. Dünya starı oyuncuların yeteneğini göstersin. Evin dahada zorlu bir deplasman haline gelsin rakiplerin için. Yok ama hersene bir zemin mevzusu. Yönetimin suçu. 300m+ euro veriyosun azcık sahaya da yatırım yapın kardeşim. Sadece bu yönetim değil. Hepsinin suçu. Halen dışı kolonları duvarları her yeri gri beton sahanın. Boya kaplama nasıl yapılmaz onca yıl anlamıyorum. Cidden Yakışmıyo..

75 milyon euro'ya futbolcu alıp o futbolcuyu patates tarlasından hallice olan bir yerde oynatan yönetim...

Adamlar Dubai'de kaymak gibi zemin yapıyo. 50 derece rüzgar yok bişey yok. İstanbul'da bunu beceremiyosun. Ferrariyi tarlada sürmekten başka bişey değil. Ya ligi bırak Avrupa'nın bile sayılı kadrolarından biri olmuşsun. Bu avantajını evinde kullan bari zeminin iyi olsun. Dünya starı oyuncuların yeteneğini göstersin. Evin dahada zorlu bir deplasman haline gelsin rakiplerin için. Yok ama hersene bir zemin mevzusu. Yönetimin suçu. 300m+ euro veriyosun azcık sahaya da yatırım yapın kardeşim. Sadece bu yönetim değil. Hepsinin suçu. Halen dışı kolonları duvarları her yeri gri beton sahanın. Boya kaplama nasıl yapılmaz onca yıl anlamıyorum. Cidden Yakışmıyo..
Adamlar yağmur yağdırıyor stadın çiminimi yapamayacaklar

Yasak. Mimarın izni olmadan hiçbir yapamıyorsun yapısal ve görsel olarak. Şunu izlemeni tavsiye ederim her sorunun cevabı var.

Geri
Üst Alt