Borat

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Borat 1: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi ya da kısaca Borat, başrolünü Sacha Baron Cohen'in oynadığı bir İngiliz komedi filmi. Baş karakter ABD'ye Amerikan kültürünü incelemek için giden Kazak televizyon muhabiri Borat Sagdiyev'dir. Film ABD'nin çeşitli şehirlerinde ve Romanya'nın bir Çingene köyünde (köy filmde Kazakistan olarak geçmektedir) çekilmiştir.

Borat 2 : Subsequent Moviefilm, daha yaygın adıyla Borat 2 olarak bilinen, yaklaşan olan komedi filmi. Film 2006 yapımı Borat filminin devamı niteliğindedir.

23 Ekim 2020'de Amazon Studios tarafından yayınlanması planlanıyor

İzlemedim, izlemem de.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali G Show proğramındaki Borat skeçleri o zamanlar beni kırıp geçirirdi. Sonra çıkardığı film o seviyede olmasada yinede komikti, hatta sinemada izlemiştim. Bakalım yıllar sonra ne gibi yenilikleri var

Filmini izledim, hayatımda gördüğüm en güzel İngiliz komedilerinden biriydi. 15 yıl sonra devam filmi o kadar kaliteli olur mu emin değilim ama şans veririm. Bilhassa Türkiye gibi bir ülkede yaşayıp gözünüzü Batı sanatına çeviriyorsanız böyle kara mizah ustalarını kaçırmamanızı tavsiye ederim.

bunu ızleyen ali bicimde ızlıyordur

Bizim amazonda yok : /

Borat 2yi izlemiş bulunuyorum. Cumhuriyetçi ikiz dingiller disinda o kadar da komik olmasa da rudi culyaniyi mahvetmesiyle gene bombayı patlatmis. :D

jew kostümüyle sinagoga gitmesi iyiydi

İlkinin sonunda Aliyev'in fotosunu koymuşlardı hala anlayabilmiş değilim amacı. Yapım ekibinde Ermeni falan mı vardı neydi acaba amaç.

Geri
Üst Alt