GSC Portal Borç Aslan'ın Kamçısı!

Yok mu zengin galatasarayli su borclari silip Riva uzerinde proje yapip GS bagislicak ?

Cem Uzan yapistir 1miljard euro, muhtaciz :(

her zaman söylüyorum. kulübe üye olmak isteyen herkesi üye yapmalılar. üye olma bedeli 5.000 TL yaparsın, kredi kartına taksit yaparsın, yıllık aidatı da 500 TL yaparsın, seçimlerde de taraftarın(üyelerin) demoktatikçe seçtiği kişi başkan olur, 100.000 üye yapsan başlangıçta 500.000.000 TL, sürekli olarak da her yıl düzenli 50.000.000 TL gelirin olur. Bizim ciddi bir biçimde demokratik bir kulüp olmamızın önünün açılması gerekiyor.

Ordaki insanlar bunu istemez, Galatasaray i halk takimi olarak da görmek istemiyorlar, zengin bilgili insanlar olsun onlar icin

150 azmis ciddiden. projede kac yildir konusluyor ama ilerleme halen yok.
borcu kapatmak gerekir bir cekilde. florya ne kadar eder acaba nakit satisdan ?!
Galatasarayin kasasi uzun vaadeli projelere sadece musait mi acaba asil soru bu. borc gittikce büyümekde.

bak şimdi renkdaş. ben şehir plancısıyım, aynı zamanda gayrimenkul değerleme uzmanıyım. riva ile ilgili ben de yıllardır merak etmiştim ne eder ne etmez diye. rivada yıllardır imar problemi vardı. sonra imara açıldı buralar, hatta inşaata başlayıp güzel projeler de yapıldı. ama 3. köprünün oradan geçmesi rivanın değerini en az 2 ye katlamasını sağladı. zamanında riva elden çıkarılsaydı veya proje bile yapılsaydı bu rakamlardan bahsedemezdik. adnan polat devlete de yakınlığıyla olsa gerek köprünün ordan geçeceğini biliyor olmalıydı ki bi hamlede bulunmadı.

florya ilgili daha önce imar vs araştırmıştım değeri ile ilgili ama şimdi rakam verirsem yalan olur. tekrar araştırırım bugün.

Ordaki insanlar bunu istemez, Galatasaray i halk takimi olarak da görmek istemiyorlar, zengin bilgili insanlar olsun onlar icin

problemin kökü burda. galatasaray belirli bir grup tarafından yönetildiği, aile çevresine akrabasına arkadaşına peşkeş çekildiği için bu durumda. herkes kulüpten nemalanıyor. bunun öyle veya böyle bir şekilde çözülmesi, daha şeffaf ve demokratik bir yönetim biçimine geçmemiz gerekiyor.

Demokratikligi gectim 10senedir asgari ucret seviyesinde yillik aidat alinsaydi bugun borc falan yoktu.
Anca ciksinlar donmeyen dilleriyle gaassaray batiyor diye ortalikta yaygara koparsinlar.
Tek geliri futbol olan bit kulubun borcu niye azalmadi diye kimsenin soylenmeye hakki yok olamazda.
Futbolda kazandigin parayi futbola aktaramadigin surece buyuyemezsin 4 senede bir borc mevzusu hortlar durur.
Gelen adam takima yardim mi yapsin borclari mi odemeye calissin.

Demokratikligi gectim 10senedir asgari ucret seviyesinde yillik aidat alinsaydi bugun borc falan yoktu.
Anca ciksinlar donmeyen dilleriyle gaassaray batiyor diye ortalikta yaygara koparsinlar.
Tek geliri futbol olan bit kulubun borcu niye azalmadi diye kimsenin soylenmeye hakki yok olamazda.
Futbolda kazandigin parayi futbola aktaramadigin surece buyuyemezsin 4 senede bir borc mevzusu hortlar durur.
Gelen adam takima yardim mi yapsin borclari mi odemeye calissin.

yazıklar olsun. aktif üye sayısı 8544, aidatı 200 tl, hepsi seçkin insanlar değil mi. o kadar seçkinler ki aidat yıllık 200 tl.

Son düzenleme:
bunu görünce kızmamak elde değil.
ALINACAK ÜYE SAYISI
MADDE 8: A ve C gruplarında yukarıda tanımlanan üye adayları için hiçbir sayısal sınırlama uygulanmaz.
A ve C grupları dışında diğer gruplarda tanımlanan adaylardan üyeliğe alınacakların toplam sayısı her yıl Ocak ayında Yönetim Kurulu tarafından belirlenir.
Alınacak toplam üye sayısı bir önceki yıl sonu (31 Aralık) itibarı ile Kulübün kaydı açık üye sayısının %3 (yüzde üç)'ünden fazla olamaz.
Yönetim Kurulu tarafından belirlenen alınacak toplam üye sayısından fazla üye kabul edilmesi durumunda, işlem sırasına göre sınırı aşan üyelik geçersiz olur ve düşer.
Ancak her durumda, bir yılda kabul edilecek toplam üye sayısı 400 (dört yüz)'ü aşamaz.

burada diyor ki elimizden gitmesin kulüp, azar azar üye olsunlarki sonsuza kadar hakimiyetimizi koruyalım. cidden antidemokrat bir kulübüz biz.

Yahu kulüp yine onların elinde olsun. Adam gibi değerince aidat belirlesinler. 200 lira veriyorlar pilav gününde şampiyonluk kutlamalarında 500 liralık zarar veriyorlar.

Her şeyi kulüp ödesin çünkü onlar kulübün üyeleri fakat ayda 2 dürüm parasını vermeye üşenip çoğu vermesinler. Şu zincirleri kırdığımız gün büyüyeceğiz hemde çok büyüyeceğiz. Ama bu kafayla zor. Kulübün kazanacağı proje oluşturan yok. Anca oturup şınayder satılsın çok para alıyor diye mırıldansınlar.

burak selçuk hamit 3lüsünün yıllık maliyeti kulübe 50 milyon tl verim koca bir sıfır borçlar az bile bu rezalet yönetime karşın

Yahu kulüp yine onların elinde olsun. Adam gibi değerince aidat belirlesinler. 200 lira veriyorlar pilav gününde şampiyonluk kutlamalarında 500 liralık zarar veriyorlar.

Her şeyi kulüp ödesin çünkü onlar kulübün üyeleri fakat ayda 2 dürüm parasını vermeye üşenip çoğu vermesinler. Şu zincirleri kırdığımız gün büyüyeceğiz hemde çok büyüyeceğiz. Ama bu kafayla zor. Kulübün kazanacağı proje oluşturan yok. Anca oturup şınayder satılsın çok para alıyor diye mırıldansınlar.

katılıyorum renkdaş. ne diyelim. bir şekilde bu durumun düzeltilmesi lazım.

Bundan 4-5 ay önce okuduğum İngiliz sitesinde ;

Manchester United'ın 569 milyon dolar, Arsenal'in 384 milyon dolar ve Bolton'un 267 milyon dolar borcu olduğunu okumuştum. Bizim ki de yaklaşık 360 milyon dolara geliyor. Bu borcu Riva bile karşılar ama satmakla olmaz. Gelir - gider dengesini düzeltmemiz gerekiyor. Duygun Başkan Haziran'a kadar ne yapacak göreceğiz.

Bundan 4-5 ay önce okuduğum İngiliz sitesinde ;

Manchester United'ın 569 milyon dolar, Arsenal'in 384 milyon dolar ve Bolton'un 267 milyon dolar borcu olduğunu okumuştum. Bizim ki de yaklaşık 360 milyon dolara geliyor. Bu borcu Riva bile karşılar ama satmakla olmaz. Gelir - gider dengesini düzeltmemiz gerekiyor. Duygun Başkan Haziran'a kadar ne yapacak göreceğiz.

borcu olmayan kulüp var mı bilmiyorum. kulüpler bankalar ile kredi sistemi ile çalışırlar, mali yapısı düzgün olan kulüpler çok düşük faizli kredi kullanılır. örneğin herhangi bir kulüp %0,90 ile kredi kullanıyorsa sizin iyi bir mali yapınız varsa %0,10 ile bile banka ile çalışabilirsiniz. tamamen işlem hacmine bağlıdır. bazı kulüplerin %0 faiz ile borçlandığını bile duymuşluğum var. yani bu zamanda kimse cebindeki parayı gömmek istemez. sermayeyi gelir arttırıcı kulvarlarda kullanır ki kredi ile borç alsa bile yapacağı ticaretten kazandığı parayla o kredinin faizini fazlasıyla çıkarmış olur. Yani borçlu olmak önemli değil, temlik hakları, borçların vadesi, kulüpteki maddi kaynağın sürdürülebilirliği, nakit akışının sağlanmasıdır önemli olan.

Geri
Üst Alt