Bordomavi.Net Sitesi Açılış Görseli

10 dk beyler acmayın

Beyler futbol kulüpleri arasinda her zaman rekabet olacaktir bundan dolayi da her kulüpte oldugu gibi Trabzonsporda'da Galatasaray'imizda ayni sekilde kendini bilmez agzi bozuk zihniyeti alcak olan sahislar olacaktir. Bu sadece Galatasaray ve Trabzonspor icin gecerli degildir Twitter'de Fenerbahceli taraftarlar arasinda insan olmasini bilenler var.

Bizim isimiz Kendi takimimiza destek vermek ile ayni sekilde insan olmak ve nasil olunmasini göstermektir. Bundan dolayi gelici gidici olaylara fazla takilmadan kesinlikle futbolumuzun temizligi ve insanligin serefli yönlerine baglanmamiz.

Trabzonsporlu taraftarlarin Galatasaray'a karsi bir tarzlari olmasina anlam verebilyorum. haklidir demem ama anlam verebiliyorum. son 2 yildir resmen "paf takimi" haline getirdik kendilerini bir de düsünün bu son günlerde takimin basina Senol Günes gelseydi hayir diyecek Galatasaray taraftari yüzde 5'i gecermiydi?

Trabzonspor taraftarlari bundan dolayi Galatasaray'imiza karsi bir tavri olmasina anlam verebildigim gibi Trabzonspor taraftarlarin bu konuda kendi yöneticilerini elestirmesini de bekliyorum ki asil "suc" ordadir ozaman.

Neyse asil konuya dönerek. Intro iceriklik olarak gayet yerinde ve isabet, fakat görsel olarak malesef cok vasat bir calisma olmus.

Geri
Üst Alt