Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.990
- 22.772
- 2.228
Kime inancaz yetti be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyoruz bu işi. Ykoç dan küçük oyunlar. Kazlarini sevindirmek için yapilan 1 haber. Ama nevzAT in bunu yemesi hoşuma gitmediHurma gunahini vermez. NevzAT daha öncede patladigi oldu gene patlama ihtimali yuksek. Febeden calim olabilir
Hocam oyuncu değil vb demedim ama
Tufaya geldik. Borini iptal. Barış Alper'le oynuyoruzŞampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turunda Shamrock Rovers maçı ilk 11'imiz:
Muslera
Dübüa Kaan Abdülkerim Kazımcan
Torreira
Yunus Oliveira Mertens Kerem
Borini
Bu nasıl kadroTufaya geldik. Borini iptal. Barış Alper'le oynuyoruz
Temmuz'da Rashica ve İcardo'nun bonservisini alamayız. Boey ve Nelsson da satılmış olurBu nasıl kadro
Totem mi üstatTemmuz'da Rashica ve İcardo'nun bonservisini alamayız. Boey ve Nelsson da satılmış olur
Yok yaw. Temmuz'da transferi bitirdiğimiz nerede görülmüş. En fazla Boey ve Nelsson satılmamış olur son maçlarını oynarlar.Totem mi üstat
Erden Timur faktörü var güvenmiyor musunYok yaw. Temmuz'da transferi bitirdiğimiz nerede görülmüş. En fazla Boey ve Nelsson satılmamış olur son maçlarını oynarlar.
Galatasaray'da transfer bitmez.Erden Timur faktörü var güvenmiyor musun
Boey- Nelsson satılmış olursa elinde 35-40 milyon euro olacak bu para varken Rashica'nın bonservisi yada diğer düşünülen isimlerin çoğu alınmış olur diye düşünüyorum.Temmuz'da Rashica ve İcardo'nun bonservisini alamayız. Boey ve Nelsson da satılmış olur
Postumu yer imlerine ekledim. Temmuz gibi görüşelim üstatBoey- Nelsson satılmış olursa elinde 35-40 milyon euro olacak bu para varken Rashica'nın bonservisi yada diğer düşünülen isimlerin çoğu alınmış olur diye düşünüyorum.
Yok artık diyecektim ama bu aralar ne desen çıkıyorTemmuz'da Rashica ve İcardo'nun bonservisini alamayız. Boey ve Nelsson da satılmış olur