Borsada Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Şok!

İsa Meriç

10 Numara!
Beşiktaş ve F.Bahçe'ye borsa şoku!

Borsa Yönetim Kurulu'nun yaptığı toplantıda finansal açıdan Beşiktaş Kulübü'ne takip, Fenerbahçe Kulübü'ne ise uyarı kararı çıktı.

Borsa Yönetim Kurulu'nun yaptığı toplantıda finansal açıdan Beşiktaş Kulübü'ne takip, Fenerbahçe Kulübü'ne ise uyarı kararı çıktı.

Beşiktaş Kulübü hakkında KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Borsa Yönetim Kurulunun 26/09/2014 tarihli toplantısında, Borsamız Ulusal Pazarında işlem gören Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket) hakkında Borsa Yönetim Kurulunun daha önce Şirketin 31/05/2013 tarihli finansal tabloları dikkate alınarak 26/09/2013 tarihinde aldığı finansal yapının düzeltilmesi için gerekli tedbirlerin alınması hususundaki uyarı kararı, Şirketin 31/05/2014 tarihli finansal tabloları ile birlikte değerlendirildiğinde finansman sıkıntısı durumunun devam ettiği ve yeniden değerleme sonrasında da sermayenin %60'ının kaybedildiği anlaşıldığından, Kotasyon Yönetmeliği'nin 24'üncü maddesinin "Ortaklığın finansman sıkıntısına düşmüş olması" şeklinde düzenlenen (g) bendi kapsamında Şirketin finansal yapısını düzeltmesi için alacağı tedbirleri 31/12/2014 tarihine kadar KAP'ta açıklamasına, söz konusu tedbirlerle ilgili gelişmelerin takip edilmesine, 31/05/2016 tarihli finansal tablolarına yansıyacak şekilde herhangi bir düzelme olmadığı takdirde Borsa tarafından alınacak aksiyonların, Şirket paylarının pazar değişikliği de dahil olmak üzere belirlenmesi amacıyla konunun yeniden değerlendirilmesine ve aylık bildirim yükümlülüğünün devam etmesine karar verilmiştir.

Fenerbahçe'ye ise şu uyarı yapıldı:

"Borsa Yönetim Kurulunun 26/09/2014 tarihli toplantısında, Borsamız Ulusal Pazarında işlem gören Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin (Şirket) 31/05/2013 tarihli finansal tablolarında Kurul ilke kararına göre sorun teşkil eden ilişkili taraflardan olan alacaklarının tahsil edilerek Borsa Yönetim Kurulunun 26/09/2013 tarihli kararının gereğinin yerine getirildiği anlaşılmakla birlikte, 31/05/2014 döneminde brüt zararının ve yüksek miktarda dönem zararının bulunması ile 31/05/2013 dönemine kıyasla işletme sermayesi açığının önemli oranda artması nedenleriyle Şirketin finansal durumunun düzeltilmesi hususunda uyarılmasına karar verilmiştir."

İSTANBUL (DHA)

Beter olun medya ancak bizim kulübün ekonomisiyle ilgilenir bunları Görmez hiç

Geçen gün tv yayınlarını ayarlarken hatta dün saat gece 2.10 geçe filan Fenerbahçe TV'ye denk geldim ve öyle şeyler söylüyorlarki bir programın tekrarı idi bence kesinlikle yönetim bu adamları ve kanala dava açmalı diyorum adamlar bizim vergi borcumuz olduğunu devletten devamlı yardım aldığımızı statı devlet yaptı işte sonra devamlı şereften bahsediyomuşuz bir kişi devamlı birşeyden fazla bahsediyorsa o şey yoktur gibi kelimeler kullandı bu sülalesi bizans tohumu kişiler RTÜK bunları görmüyormu bence bu kanala ve şahıslara dava açıp tazminat olarakta FB TV'nin kapanması değilde 1 gün boyunca 2000 UEFA kupası finalini yayınlama cezası filan talep etmeliyiz derim.

Fenere burda bile kıyak geçmişler,
Adamlar borsa da bile kollaniyor,zararları 3 katına çıkmış anca uyarı

Ünal Aysal Başkanın yaptığı açıklamardan sonra daha bir ablamlı hale gelmekte ,
ama Galatasaray battı , batıyor , batacak yersennn tabi ama maalesef bu forumda bile yiyen çok :38573:

Bütün kulüplerin maddi yapisi kötü, ama o iki kestanenin durumu bizden kat ve kat daha kötü...

Buna rağmen yarın, " galatasaray'a uefa'dan şok " ve " sarayda kriz " haberleri yapılır.

Geçen gün tv yayınlarını ayarlarken hatta dün saat gece 2.10 geçe filan Fenerbahçe TV'ye denk geldim ve öyle şeyler söylüyorlarki bir programın tekrarı idi bence kesinlikle yönetim bu adamları ve kanala dava açmalı diyorum adamlar bizim vergi borcumuz olduğunu devletten devamlı yardım aldığımızı statı devlet yaptı işte sonra devamlı şereften bahsediyomuşuz bir kişi devamlı birşeyden fazla bahsediyorsa o şey yoktur gibi kelimeler kullandı bu sülalesi bizans tohumu kişiler RTÜK bunları görmüyormu bence bu kanala ve şahıslara dava açıp tazminat olarakta FB TV'nin kapanması değilde 1 gün boyunca 2000 UEFA kupası finalini yayınlama cezası filan talep etmeliyiz derim.

Devletin bu 7 yıldızlı şikecilere hiçbir yardımı olmamışmı?

şikebahçe uluslararası spor kompleksimizin kulübümüze kazandırılmasına büyük emekleri geçen ...
attachment.php

58. madde değiştirilerek küme düşürmemeyi kılıfına uydurma kime yapıldı kim için yapıldı
attachment.php

nerede hapis cezası hani kim kolluyor bu çürük'ü
attachment.php

askerlikten yırtmak için çürük raporu aldığı sırada futbol oynuyormuş
attachment.php

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Gelsin cevap versinler kaçmasınlar. Alisamiyen'in arazisini vererek, arenayı kiraladık. Buna cevap versin o şikecilerin bağırsaklarında yaşayanlar.
Bu 7 yıldızlı şikecilerin 2. ligde oynamaları lazımken hala ligde tutturulmaları, bu sayede havuzdan aldıkları her para bir devlet desteğidir göz göre göre dolandırıcılıktır haramdır başka kulüplerin parasını konmalarıdır. ŞikeTV'ye burdan iletiyorum.

Ekli dosyalar

• tayyip para.webp
    tayyip para.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 27
  • sabah kanaryaya kıyak.webp
    sabah kanaryaya kıyak.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 28
  • hapis.webp
    hapis.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 1 asker kaçakları.webp
    1 asker kaçakları.webp
    86,8 KB · Görüntüleme: 66
Ünal Aysal Başkan'ın açıklamalarından özellikle göreve geldikleri gün itibari ile söyledikleride nedense forumda hiç yankı bulmadı yada bana öyle geldi ....
2011 Mayıs itibariyle 2019'a kadar olan ama alınıp harcanmış stad isim geliri , bu sene transfer gibi takip ettiğimiz malum forma sponsorluğunun o dönem itibariyle ilgili miktarın alınıp harcanması , Arenaya dair maç günü hasılatı haricinde 2 yıllık tüm gelirlerin alınıp harcanması , yayın gelirlerinde yanlışım yok ise temlik ,,,
kısaca ortada sıfıra yakın bir gelir ve 328 milyon Dolar bir borç ,
Bugüne kadar ekonomik anlamda yapılan atılımlara baktığımızda transferleri ödenen paraları vs.yi eleştirebilirsiniz doğaldır ama hala daha başkanın açıklamalarından sonra dahi batırdı , batırıp kaçtı türünden yazıları görmek bir acayip :38573:

Allah şike kardeşliğinin evlerine ateşler salsın, birliklerini bozsun, birşey olmaya imkan vermesin :asd22: :asd22: :asd22:

Geri
Üst Alt