BÖRÜ 2039

Alper Çağlar, bu dizide Ahmet Atalay ile birlikte çalıştı diye biliyorum. Görsel efektler konusunda ülkemizin sayılı yapımlarından biri olur gibi.

İlk bölümü bu akşam saat 20:39’da BluTV’de olacak.Ayrıca bildiğim kadarıyla rahmetli başkanımız Mustafa Cengiz döneminde yöneticilerimizden olan Dorukhan Acar da dizinin yapımcılarından.
5D44D943-8564-43F6-8D77-4668A54B7F4A.webp

Bugün 12.00'da yayına girecekti. Öyle açıklamıştı Blu TV. Ama bugün 20.39'da yayına gireceği bilgisini geçtiler. Muhtemelen bir tanesinin aklına gelmiştir bu saçma fikir ve 20.39'a kaymıştır yayın.

Bugün 12.00'da yayına girecekti. Öyle açıklamıştı Blu TV. Ama bugün 20.39'da yayına gireceği bilgisini geçtiler. Muhtemelen bir tanesinin aklına gelmiştir bu saçma fikir ve 20.39'a kaymıştır yayın.
Bence çok doğru karar.

Yahu ben bunu film sanıyordum dizi miymiş.kaç bölüm olacak acaba?

Güzel karar evet ama en başta alinmasi gereken karardı. En başta aklınıza gelmeyip 12 dedikten sonra bizim aklımıza böyle bir fikir geldi deyip 20.39'da yayına sokmak profesyonelce bir hareket değil.
Börü 2039 20.39'da başlar. Hatada diretmek yerine kararı revize eden blutv yönetimini kutlarım.

Geri
Üst Alt