BÖRÜ | Star TV

Bu Sen Anlat Karadeniz'in ilk bölümüne bakmıştım, tutacağı o kadar belliydiki.

BÖRÜ'nün hitap edeceği yaş aralığında TV izleme oranı ile Diriliş, Sen Anlat Karadeniz'in hedef kitlesi arasında ciddi fark var. İnternet oranlarındaBörü daha yüksek çıkaibilir mesela. Leyla ile Mecnun gibi.

Sen Anlat Karadeniz neden tuttu yahu? Ne zaman denk gelsem hep aynı yer de dönüyor.

sansürsüz 1080p bulabileceğimiz site yok mu ya her yer sansürlü dolu

ruffles'ım boşa gidicek bu gece he

BÖRÜ'nün hitap edeceği yaş aralığında TV izleme oranı ile Diriliş, Sen Anlat Karadeniz'in hedef kitlesi arasında ciddi fark var. İnternet oranlarındaBörü daha yüksek çıkaibilir mesela. Leyla ile Mecnun gibi.
İlk bölüm ilk hafta izlenme olarak rekor kırmış internet izlemesinde.
Niye Çarşamba diye sorduklarında canımız istedi diye tuhaf bi tepkisi var Alper in reyting kaygısı hiç yok herifin. Acayip bi kafa yapısı var.

XT1033 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muazzam yapmış herif ya tebriks alpercim. :asd22:

YouTube

En sağlam bölümüydu şuana kadar.
Final ağlatır ona göre guardinizi alın.

GSCimbom Mobile App

Çok güzel,bütün hafta merakla bekliyorum. Ancak anlamadığım bir konu var. Bölüm tekrarı neden oluyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok güzel,bütün hafta merakla bekliyorum. Ancak anlamadığım bir konu var. Bölüm tekrarı neden oluyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel yayın akışı 2-2.5 saat olduğu ülkemizde, 1 saat sonra biten dizinin ardından 1 saatlik bişey bulamamalarindandir.

GSCimbom Mobile App

Şu ana kadarki en iyi bölümüydü

Son düzenleme:
Türk dizi sektöründe kalite olarak örneği pek olmayan, parmakla gösterilebilecek bir dizi günümüzde. Kısa olması tadında olmasıyla da hoş bir izlenim bırakıyor. Böyle kaliteli yapımlara ihtiyacımız var.

İlk 2 bölümü beleşe seyredebilecek bir site filan var mı ya?Nereden seyrediyorsunuz internetten?

3. bolum harikaydı. Gül Pembe sarki sahnesi harikaydı. Savas ucagi ile cekilen sahne çok gerçekçiydi, amerikan dizilerinde bile boylesini görmedim.

2 vs 3. bölümü nereden izleyebiliriz ?

Geri
Üst Alt