Borussia Dortmund, Nuri Şahin'in Görevine Son Verdi

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Borussia Dortmund, Nuri Şahin'in görevine son verdi. (Bild)

Dün 2-1 Dortmund yenilgisiyle biten Bologna maçının ardından bu açıklamalar gelmişti

Nuri Şahin: "Teknik direktör değişikliği tüm sorunları çözecekse, bu benim için kesinlikle sorun değil. Ortaya koyduğumuz performanstan ben sorumluyum. Gerçek şu ki üst üste dört maç kaybettik."

- Sportif Direktör Lars Ricken: "Galibiyetlere ihtiyacımız var. Son 8 maçta sadece 1 kez kazandık. Nuri ile güvene dayalı ve iyi bir ilişkimiz var. Her zaman arkasındayım. Başarıya giden yola geri dönebilmemiz için çözümlerin neler olduğunu tartışacağız."

Üzüldüm. Umarim Nuri Bundesliga'da hocaliga devam eder.

Eyüpsporun başına geçer sezon sonu arda gidiyor

Nuri Şahin mi Okan Buruk mu???????????????

Okaaannn.

kendi isteği ile bıraktığını biliyorum admirim belki dortmund'un duruma acıyıp döner dedim
Yeni gorevini bir kac yillik is olarak goruyor oyle daha gecen sene anlasma yaptigi gorevinden sirf teknik direktorluk icin hemen birakmaz, kendi sozleri bu. Galiba Almanya MT icin ozel bir maddesi varmis sadece eger yarin bir gun oradan bir teklif gelirse dusunebilirmis bunu.

Nuri'nin işini kaybetmesinden buradakiler neden mutlu olur ki?

Nagelsmannin yanindan gidip Wagneri almaya calisirlar. Veya sezon sonuna kadar birini bulup, ondan sonra Stuttgartin hocasina sulanabilirler. Ama o sanki Leverkuseni tercih eder gibi

Nuri'nin işini kaybetmesinden buradakiler neden mutlu olur ki?

Bende bunu anlamıyorum. Evet, göndermeleri doğruydu.
Ama Nuri gibi düzgün ve iyi bir Galatasaraylı olan birinin başarısız olmasına sevinen değişik tipler var. Arda güler balonunu destekleyenler de aynı tiplerdir.
Umarım bir sonraki takımıyla çok başarılı olur.

Geri
Üst Alt