Hazır aklıma gelmişken söylemeden geçemeyeceğim; Dünden beri pankart yüzünden nefret kusulmasını anlamıyorum.

80.000 kişilik dev stadyumda 15-20 kişilik grubun ufacık pankartı yüzünden koskoca kulübe neden tepki veriliyor?

Oraya sadece Dortmund taraftarı mı geliyor sanki? Bizim 50.000 kişilik stadda 10 kişi saçma sapan bir pankart açsa Galatasaray kulübü mü suçlu olacak yani?

Türk düşmanı bir kulüp olsalar Nuri ve Ömer'i kadroda mı tutarlar? Nuri'ye kaptanlık hatta futbolu bırakınca yöneticilik teklif eden bir kulüp.

Eminim duygularını bir kenara bırakan herkes bunu biliyordur zaten. Aksi düşünen de nedenini yazabilir bana.

Son düzenleme:
Hazır aklıma gelmişken söylemeden geçemeyeceğim; Dünden beri pankart yüzünden nefret kusulmasını anlamıyorum.

80.000 kişilik dev stadyumda 15-20 kişilik grubun ufacık pankartı yüzünden koskoca kulübe neden tepki veriliyor?

Oraya sadece Dortmund taraftarı mı geliyor sanki? Bizim 50.000 kişilik stadda 10 kişi saçma sapan bir pankart açsa Galatasaray kulübü mü suçlu olacak yani?

Türk düşmanı bir kulüp olsalar Nuri ve Ömer'i kadroda mı tutarlar? Nuri'ye kaptanlık hatta futbolu bırakınca yöneticilik teklif eden bir kulüp.

Eminim duygularını bir kenara bırakan herkes bunu biliyordur zaten. Aksi düşünen de nedenini yazabilir bana.
Bahsettiğimin şey, yani klüpten habersiz bi pankart açamazsın ama biri kartına kağıda yazar o dediğinde haklı olursun ama pankart dediğin şey 15-20 kişi bir olup hadi pankart açalım demesiyle pankart açılmaz

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bahsettiğimin şey, yani klüpten habersiz bi pankart açamazsın ama biri kartına kağıda yazar o dediğinde haklı olursun ama pankart dediğin şey 15-20 kişi bir olup hadi pankart açalım demesiyle pankart açılmaz

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dediğim gibi bu kulüp madem Türk düşmanı neden Erdal Keser,Nuri,Ömer,Tolgay Arslan,Yasin Öztekin,Emre Mor vb. bir çok ismi oynattı? Özellikle Erdal Keser ve Nuri Şahin camiada son derece sevilen isimler.

Bana göre bu kadar tartışmak bile saçma. Yarın öbür gün ülkenin bir stadında gizlice 40-50 kişilik faşist grup "Bütün Kürtleri öldüreceğiz" tarzı bir şey yazsa ne olacak? Bu atıyorum bütün Çorapspor camiasını kapsıyor yani?

Evet insanı tahrik edici bir söz ama bu insanı rasyonellikten çıkarmamalı.

Batshuayi: ‘Chelsea’deyken yasak olmasına rağmen futsal oynardım. Günde 1-2 saat bana terapi oluyordu. Daha iyi hissediyordum.’

Efsane kalecileri Roman Weidenfeller bugün oynanan maç sonrası taraftara veda etmiş. Takım olarak ise rezil bir sezon geçiyor.

CL'de 2 puan alıp elenmeleri, ligde ezeli rakipleri Schalke'ye evinde 4-0'dan maç vermeleri, Bayern Münih'ten 30'a yakın puan farkı yemesi ve UEL'de çeyrek finale bile kalamadan elenmeleri..

Son yılların en kötü Dortmund'u var bu sene tartışılmaz.

Borussia Dortmund, takımın başına teknik direktör Lucien Favre'i getirdi. (Sky Germany)

Yakışır Favre hocama :hat: :hat:

sent via GSC

Lucien Favre Belhanda’yi Dortmund’a ister mi acaba???

Hadi Favre yap bi guzellik

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu Favre genelde ilk senesinde başarılı olup sonradan saçmalıyor bakalım ne olacak bu sefer

Sevenleri ayri tutmayak daha

belhanda-9.jpg

Bu Favre genelde ilk senesinde başarılı olup sonradan saçmalıyor bakalım ne olacak bu sefer

Dogru degil bu dedigin. Cünkü cok agir bir genelleme olur.

Hertha döneminden beri taniyorum ve takip ediyorum bu adami. Hertha ya sempatim vardi eskiden Marcelinho Yildiray falan yüzünden.

Hertha ya geldiginde ilk sene 10. oldu. Ertesi sene sampiyonluga oynadi ama son haftalarda takim dagildi dayanamadi 4. sirada bitirdi ligi. Ertesi sezon ilk 7 macta 6 maglubiyet alinca kovuldu, Hertha o sezon ligden düstü sonra. Favre kalsaydi düsmezlerdi bence.

Sonra bizim Gladbach düsme hattinda iken buraya geldi, playofflara kaldi ligde tuttu takimi. Ondan sonra 4 sezon isler takir takir gitti muazzam seyler yasadik. 5.sezonunda burada da ilk 5 hafta da 5 yenilgi alinca ayrilma karari aldi kendisi.

Ertesi sene de Nice macerasi basladi. Burada o mütavazi takim ile mucizevi bir ücüncülük elde etti, ki uzun zaman zirvedeydi takimiyla yine Berlin de oldugu gibi sonlara dogru batirdilar koptular rakip iki dev PSG ve Monacoydu sonucta. Ikinci sezonunda da su an 7.sirada ve ligi 5. bitirme ihtimali var daha hala. 5.siradan sadece 3 puan geride.

Ilk senesinde iyi olup sonra sacmaladigini düsünmüyorum ben, ki Nice'in zirveye oynama gibi bir hedefi de yoktu gecen sezon tamamen sürprizdi ücüncü olmalari. Isler gecen sezona göre yerinde gitmiyor sadece o kadar yani. Nice de su anki durumdan yine de memnun olduklarini düsünüyorum ben taraftar ve camia olarak.

Almanya’ya gelmisken bir ugruyalim dedik..

f458fc3fcd03b5ce69b297f9a1f5534c.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt