boşanmak

1 haftadir avare gibi gezmeme neden olay. henuz resmen bosanmadik ama evleri ayirdik.

bunu deneyimlemis arkadaslar lutfen yol gostersinler. dunyanin sonu değil ama surec nasil olacak avukat falan ayarlamadim henuz
Ciddiysen üzüldüm. Mutlu olmaya bak.

Öncelikle problemleri çözmeyi deneyin. Bir süre bekar hayatı sonra boşanma illa olacaksa o sürece girin. Belirli dönem ayrı kalıp sonrasında birleşen çok çift var tanıdığım.

kadinlarda yeni bir trend var bir bosanip deneyelim

etrafinda bosanan arkadaslarina ozeniyorlar

bosanalim deyince olur tamam evraklari hazirlar ortak bir noktada anlasiriz deyip kestirin atin o an muntemelen bekledigi tepkiyi vermediginiz icin sok gecirecektir.

sonra akli basina gelecek ve oturup duzgun bir sekilde konusabileceksiniz.

en bastan ipleri eline verip ben bosanmak istemiyorum diye yalvarmaya baslarsaniz o zaman daha kotu tepki veriyorlar.

profesyonel destek sart ama acikcasi ben pek bir faydasini gormedim.

psikologlar yada terapistler zamani uzattikca uzatiuyorlar cozum odakli olmaktansa sorunlari desmeyi tercih ediyorlar analiz etmek icin bu cok uzun zaman aliyor ve sonucta cogu cift terapiyi yarim birakiyor.

ayrica bazi pskiloglar objektif olmuyor acikcasi ben psikoterapide tesvik edici olumlu ve yapici bir yaklasim ariyorumu bunu goremeyince inancim kalmiyor.

beni daha da mutsuz edecek bir terapiyi ne yapayim , hersey analitik ve bilimsel yaklasim degil.

Doruk sen mi istedin eşin mi.? Sen istediysen belli ki pişman olmuşsun yakında barışırsınız. Yok eşin istemişse kadınlar bu konuda sıkıntılı. Çocuk olması da ayrı bir olay. Çünkü olan ona olacak. Bunu bir daha düşünmelisiniz.

Doruk sen mi istedin eşin mi.? Sen istediysen belli ki pişman olmuşsun yakında barışırsınız. Yok eşin istemişse kadınlar bu konuda sıkıntılı. Çocuk olması da ayrı bir olay. Çünkü olan ona olacak. Bunu bir daha düşünmelisiniz.
yengen istedi renktaş. bir çok neden saydı bana ilgissizsin falan dedi. ben napayim yasama enerjim kalmamis trip falan çekemem dedim

tabi ki temel problem nedir bilemiyorum.

eger kafa olarak birbirinizden koptuysaniz en mantiklisi ayrilmak. cocuk falan problem ama onlar icin de en iyisi olacaktir cunku surekli kavga eden anne ve baba gormektense ayri yasamlar da olsa en azindan sizleri mutlu gormesi daha iyi bence.

eger ilgisizlikten tepki verdiyse genelde cocuk olunca ilk bir kac senesi oyle oluyor , bu herkesin yasadigi birsey cunku evladina onem vermeye basliyorsun otomatikmen o eski romantik gunler geride kaliyor. cocuk kac yasinda bilmiyorum da belirli bir yasa geldikten sonra tekrar birbirinize daha cok zaman ayirma firsatin oluyor.

Allah yardımcın olsun işin zor senin. Süresiz nafaka hükümlüsüsün artık, çocuğu da sana karşı doldurur muhtemelen. Bence boşanma durumunda en çok erkek etkileniyor maddi ve manevi olarak. İlgisizlik olayına katılmıyorum bu bir bahane sen onu aldatmamissin dovmemissin hakaret yok sorumsuzluk yok ortada ama ilgisiz diye kurtarıyorlar kendilerini. Sen eşşek gibi çalış didin her türlü mobbing altinda birde eve gelince trip ye. Çocukları bari düşünmeli onların ne kabahati var. Travma resmen. İnşallah hatasının farkina varır ve birleşirsiniz. Ne yapıp edip birleş tekrar yoksa en çok sana koyacaktır bu boşanma.

Yenge senin zenci koleksiyonundan haberdar mıydı Doruk?

Geri
Üst Alt