Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.619
- 12.578
- 2.868
cuma evlendim -bu cuma boşanalabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?cuma evlendim -bu cuma boşanalabilirim
gscimbomdaki hesabimi okumuş yengeniz baya baya forumdaki hareketlerim ve tavirlarimiz nedeniyle boşanmayi istedigini söyledi. eger karşı çikarsam msjlarimi kaydettigini bunlari herkesle paylasacagini falan dedi. gay olmamdan süpheleniyormus onu hiç kiskanmadigimi ima etti

gscimbomdaki hesabimi okumuş yengeniz baya baya forumdaki hareketlerim ve tavirlarimiz nedeniyle boşanmayi istedigini söyledi. eger karşı çikarsam msjlarimi kaydettigini bunlari herkesle paylasacagini falan dedi. gay olmamdan süpheleniyormus onu hiç kiskanmadigimi ima etti
YakıştıramadımKonu hal oluraa ‘boşalma’ konusu da açarsan sevinirim doruk bir kaç teknik sorum olacak
O zaman anlas yüklü bir nafaka ver. Forum mesajlarıni ifsalarsa sıkıntı büyükgscimbomdaki hesabimi okumuş yengeniz baya baya forumdaki hareketlerim ve tavirlarimiz nedeniyle boşanmayi istedigini söyledi. eger karşı çikarsam msjlarimi kaydettigini bunlari herkesle paylasacagini falan dedi. gay olmamdan süpheleniyormus onu hiç kiskanmadigimi ima etti
Son yıllarda dikkatimi çok çekiyor. Evlenmeden birlikte yaşayanlar evli olanlardan çok daha mutlu oluyorlar ve öyle büyük sorunlar yaşamıyorlar.
her şey olacağına varırher ay eşek yükü ile nafaka ödüyorum evime el koydu ama lanet olsun hala rüyalarıma giriyor. gece uyanıyorum bakıyorum yatağımda yapayalnızım.![]()