Bosna'li Galatasaray Taraftari

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
Giresun-Bulancak'ta, Tokmadin Hidroelektrik Santrali'nin otomasyonunu yaptik. Bulancak'a Avusturya firmasindan 2 kisi superviseur olarak geldi. Ikiside bosnali ve Galatasaray taraftariydi. Videodaki arkadas futbolla pek ilgili degil fakat yinede Galatasaray hayrani. Bulancaktan sapka almis sari kirmizi. Digeri ise futbolu takip ediyor fakat agirlikli olarak tenisi sevdigini soyledi. Bizim Hajrović'i sordum tanidigini soyledi.

Ayrica Giresun'u boyle bilmiyodum hic gelismemis.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=euKuIpR6FvY[/media]

bu basliga nasil bir yorum yapacagimi bilemedim recep

en büyük her yerde g a l a t a s a r a y

Siz türkiyedekiler icin tuhaf kacabilir ama avrupada ve dünyada türk olmayan cok gs taraftari var, fenerlilesmeyin hemen normal böyle seyler. Benim en iyi arkadasim yahudi ismi Shimon ve senin benim gibi gs taraftari, cl maclarini kacirmaz benimle birlikde izlemeye gelir yani. hatta sabri esprileri bile patlatir

Siz türkiyedekiler icin tuhaf kacabilir ama avrupada ve dünyada türk olmayan cok gs taraftari var, fenerlilesmeyin hemen normal böyle seyler. Benim en iyi arkadasim yahudi ismi Shimon ve senin benim gibi gs taraftari, cl maclarini kacirmaz benimle birlikde izlemeye gelir yani. hatta sabri esprileri bile patlatir

benim icin tuhaf degil. onlarca tanidigim var boyle. Video kaydettigim icin paylasiyim dedim

Geri
Üst Alt