Botafogo Başkanı: "Galatasaray Drogba ile iki yıllık sözleşme imzaladı"

Arda Deniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Didier Drogba ile ilgili Brezilya'dan gündem yaratacak iddialar.

Botafogo Başkanı Mauricio Assumpçao, “Clarence Seedorf’un yerine bir oyuncu arıyorduk. Drogba’yı Brezilya’ya getirmek istedik ancakGalatasaray ile karşılayamayacağımız bir ücret karşılığında iki yıllık sözleşme imzaladı” diye konuştu.

Galatasaray’ın süper starı Didier Drogba’yı devre arasında Seedorf’un yerine transfer etmek istediğini belirten Assumpcao, lancenet.com.br'de yer alan açıklamasında “2013’ün sonunda Drogba ile görüştük. Menajeriyle de bir araya geldim. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu. Onu Brezilya’ya getirmek istedim ancak Galatasaray ile iki sezonluğuna anlaştığını öğrendim. Bizim karşılayamayacağımız kadar yüksek bir anlaşmaydı” şeklinde konuştu.

1170956-21670967-640-360.jpg

eurosport

yaza balotelliyi getirirsek belki ona abilik yapar,adam eder.her açıdan kalması faydalı.

Ben bunu haberlerde seyrettim orada geçen geçen sene ilgilenip temas kurdukları ama alamadıkları bu sene sonu için Drogbanın sözleşmesi bittiğinden tekrar ilgilenecekleri ile ilgiliydi .

Eğer yabancı sınırı kalkacaksa tabi ki bize bırakması taraftarıyım. Fakat şu durumda 2 sene daha mümkün değil.

Muslera ile de imzaladık büyük ihtimal ama bildirilmedi.

Eğer sınır kalkacaksa tamam ama mevcut düzen devam edecekse DD ile yollar ayrılmalı.

İyi oldu iyi. En azından satarken elimize biraz para geçer. Şöyle 15'e falan MLS'e kakalasak ne harika olur.

31-41 ondeyiz 2.40 var top bizde

Edit: pardon beyler yanlis oldu :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlike kalmamalı.

Son maçlarda da bariz bir şekilde görülüyor türkiye ligini sallamıyor ilk geldiği gibi deil oda anladı ligimizin kalitesini.

Artık ne dogru drüst basıyor nede baska bişi yapıyor. kafa hazır olmayınca vucudu da istediklerini yapamıyor.

2 yıllık 15 m euro falan çok büyük para o paralara ne topçular alınır.

Umarım bizde kalmaz da Amerikaya gider.

Kalırsa takım savunması yine berabt olan kötü oynayan bir takım izlemeye mecbur kalacağız gibi

saçmalık olur sezon sonu severek ayrılmak tabiri olurya suyunu çıkarmadan uğurlamalıyız

Geçmiş olsun.En fazla 1 sene daha oynar.

Adam bizim başkan mı Botafogo başkanı mı çözemedim?

Beşiktaş'a ayar verir.

Bizim transferi duyurur.

Uydurma gibi. :D

uydurma olmasını umuyorum

Geri
Üst Alt