Bournemouth, Rayan Transferini Bitirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1768992225576.webp

Vasco'nun genç yıldızı Rayan, 35 milyon Euro'luk bedel (bonuslar dahil) karşılığında Bournemouth'a transfer oldu. [Fabrizio Romano]

Böyle wonderkidleri Türkiyeye getiremezsin sevgili dostlar mesele bonservis meselesi değil

Böyle wonderkidleri Türkiyeye getiremezsin sevgili dostlar mesele bonservis meselesi değil
premiyer lig 15. almis la , sende de sampiyonar ligi karti var. Bournemouthu da Galatasaraya tercih etmessin.
Top 6 hadi 10 takim desen neyse

Biz de bu bakis acisinda gittiğimizde bu oyuncular da gelmek ister hocam belki
Hiçbir bakış açısıyla getirebileceğimizi sanmıyorum. Bu bizim kulübün vizyonundan bağımsız bir konu. Brezilyadan wonderkid getirmek bizim coğrafyanın harcı değil.

Forum tarihinde ilk kez doğru bir şey yazmısşın.

Bu herifin hergün ne kadar nefes alacağı bile hesaplanıyordur, 2027 sonrası nereye transfer olacağı falan.

Toth bile istemedi bu mu gelecek.

Hiçbir bakış açısıyla getirebileceğimizi sanmıyorum. Bu bizim kulübün vizyonundan bağımsız bir konu. Brezilyadan wonderkid getirmek bizim coğrafyanın harcı değil.
Hocam bakis acımız bu olsun farketmez. Bir de boyle oyuncular kumar olur tutar mi ya da yapamaz vb katılmıyorum sen istatistiklerine baktıktan izledikten sonra alinabilir . Sahsi fikrim tabi kendimce. her goruse saygi duyarim

Memedim öyle olmuyor. Şampiyonlar ligindesin de kaç tane topçu pazarladın kafa üstü takımlara?
shaktar gibi olacaksin , deneyeceksin denemeden olmaz 2 tane alacaksin.
u23 de 2 hakkin var mesela wonderkid degil de amazingkid al dene , top 3 de ki wonderkidleri degil de top 5 altindaki wonderkidleri dene tutarsa satarsin ve ilerletirsin. Shaktar gibi hem basari elde edersin hem para kazanirsin.
Oyle her yere 30 milyon savurarak olmaz , illa talent oyuncular almak gerekiyor , elit talent degil de good talent alirsin.

u23 de 2 hakkin var mesela wonderkid degil de amazingkid al dene , top 3 de ki wonderkidleri degil de top 5 altindaki wonderkidleri dene tutarsa satarsin ve ilerletirsin. Shaktar gibi hem basari elde edersin hem para kazanirsin.
Oyle her yere 30 milyon savurarak olmaz , illa talent oyuncular almak gerekiyor , elit talent degil de good talent alirsin.
Senin ağzın neler söylüyor aşk adam

Profosyonel ekip kur oyuncu liste yapsın sezon boyunca hoca sadece mevki ve ozellik söylesin baskan da para bu ya .benim hayalim ve bir cok taraftarin da hayali messi degil bu sayın yonetim sayın hoca

Lan iyi para kazandınız hemen Cuesta'nın bonservisini ödeyin.

Böyle oyunculari PL/diger adam gibi takimlarin radarina tam girmeden erkenden kapmalisin. Ama bizimkiler oyuncunun ismi cikmamisken ve menajer önermeden oyuncuyu almayi tercih etmiyor gibi.

Mesela su Yirenkyi. Bu cocuk icin son baharda teklif yapsan ve oyuncuyu darlasan, belki direk transfer döneminin basinda 12-14 milyon arasi bitirebilirdin. Maasida ucuk olmazdi. Böyle 2-3 adam alip, forma sansi verip, heriflerin sözlesmesine cok ucuk olmayan serbest kalma maddesi ekletsen, bence bize gelmeye bir tik daha sicak bakarlar.

Geri
Üst Alt