Böyle Kepazelik Görülmedi!

Yigit cirkef bir topcu,iyi bir Galatasaray'lı,bir röportajını dinlemistim ama rezil bir topcu,evlerden ırak...

Y. Incedemir bu ligin en pis Turk oyuncularindan birisi, yillardir da oyledir. Bi ara bazilari bize onerip duruyorlardi..

Hakemlerin maçların sonuçlarına bu kadar rezilce etki etmesi ligin kalitesini çok aşağılara düşürüyor. Adaletle yönetemiyorsan bırak bu işi bari. Haksızlıklar arttıkça ve tepki gösterilmedikçe insanların emeğini çalan, canını yakan adaletsizlikler de o kadar normalleşiyor ne yazık ki.

maçı izlemedim de olduğum kadarıyla hakemin ne suçu var burda. Bülent Yavuz neden eleştirmiş adamı, anlamadım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Adamı sürükledi saha kenarına kırmızı vermesi gerekirken ona tekmeyle tepki veren Sow'a sarı verdi

6 Şubat Perşembe saat 13:00 da İstanbul İstinye Parktaki Türkiye Futbol Federasyonu önünde buluşuyoruz.Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden Futbol Federasyonu önüne bekliyoruz. Dernek olarak Federasyon önüne siyah çelenk koyup basın açıklaması yapılacaktır. 20'den fazla sivil toplum kuruluşu bugün itibariyle kınama yayınlamıştır.

Marmara Elazığlılar Derneği (MARED)

Maçın 63. dakikasında futbolcumuz Pape Habib Sow'a yapılmış olan faul sonunda futbolcumuz yerde acı içerisinde yatarken, sağlık görevlileri oyuna davet edilmiş olmasına rağmen rakip oyuncu Yiğit İncedemir'in insanlık dışı davranarak futbolcumuz Pape Habib Sow'u yerde sürükleyerek saha dışına fırlatması sonucu, futbolcumuz Pape Habib Sow'unda hissettiği acıyla göstermiş olduğu haklı tepkisinden dolayı gösterilen kırmızı kart ve rakip oyuncu Yiğit İncedemir'in yapmış olduğu insanlık dışı hareketi maçın hakemi Özgür Yankaya nın sarı kartla değerlendirmesi Türk futbol tarihine bir kara leke olarak yazılacaktır.

Ayrıca yine maç içerisinde rakip oyuncu Eneramo'nun sarı kartı varken futbolcumuz Bilica'ya yapmış olduğu ağır faule rağmen ikinci sarı karttan kırmızı kart vermemesi maçın hakeminin karşılaşmayı ne kadar taraflı yönettiğinin açık göstergesidir.

Haftalardır maruz kaldığımız hakem hataları ve bu tür haksızlıkları defalarca basın açıklamalarıyla duyurmamıza rağmen devam etmesi Elazığspor camiası olarak sabrımızı taşırmıştır ve hiçbir olumlu adımın atılmaması manidardır.
Elazigspor.org

Geri
Üst Alt