Böyle Süper Lig Olmaz Olsun!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
Tetikçiliğin, adam kayırmanın tavana vurduğu bu lig olmaz olsun. Hangi büyük takım böyle doğranmış bir sezonda. Kaç sezondur Galatasaray sistamik doğranıyor. Hakemlerin çoğu Galatasaray düşmanı, eyyamcı. Tff dersen şikeci yuvası haline gelmiş. Derhal yönetim ciddi adımlar atmalı. Protesto ise protesto başka bir şey ise başka bir şey. Susup oturmayla düzelecek iş değil. Taraftar grupları geçmişte olduğu gibi bein iptali için sosyal medyada organize olmalı.

Kupayı fenere verin 2023-2024 sezonu başlatın yavşaklar sürüsü

Galatasaray ın hakkını yiyorlar ama ben bunun böyle kalacağına inanmıyorum. İlahi adalet

Bugun yasananlar artik ayri bir seviye. Oyle basin toplantilariyla bu organize kotulukle bas edilemez. Tum camia kenetlenerek bu kahpelige gereken cevabi vermeli.

Abi bir değil iki değil üç değil son 4-5 sezondur net dograniyoruz Terim var diye yapılıyor deniliyordu onla da alakası olmadığı ayyuka çıktı

2-3 hafta sonra bi daha verirler maçımıza biz de adalet de adalet diye ağlarız

bu dy'a 3 yıl önce düdük astıramayan camia her şeyi hak ediyordur. galatasaray da olsa, rizespor da olsa

Üç senedir beine para vermiyorum vermeyecem de defolup gitsinler bu ülkeden

Kendi yayınımızı yapalım nedir arkadaş bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Esas film fener ve bjk maçlarımızda olacak dikkatle izleyelim

Üç senedir beine para vermiyorum vermeyecem de defolup gitsinler bu ülkeden

Kendi yayınımızı yapalım nedir arkadaş bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olay bein değil bence hakem camiası bizi düşman olarak görüyor

Tetikçiliğin, adam kayırmanın tavana vurduğu bu lig olmaz olsun. Hangi büyük takım böyle doğranmış bir sezonda. Kaç sezondur Galatasaray sistamik doğranıyor. Hakemlerin çoğu Galatasaray düşmanı, eyyamcı. Tff dersen şikeci yuvası haline gelmiş. Derhal yönetim ciddi adımlar atmalı. Protesto ise protesto başka bir şey ise başka bir şey. Susup oturmayla düzelecek iş değil. Taraftar grupları geçmişte olduğu gibi bein iptali için sosyal medyada organize olmalı.
Dediklerin yapılsın

Ama bunlara karşı artık daha aktif olmamız lazım

Ben taraftarın organize olup Tff binasına yürümesini isterdim mesela

Siyasetin elinin değdiği her yer gibi futbol da bok çukuruna döndü işte.

Geri
Üst Alt