Boyum Ne Kadar Uzar?

Cevap: Boyum Ne Kadar Uzar?

34502_408747599170_618974170_4244770_2139426_.jpg
1 sene önce :cool:

Not:MSN vermiyorum . :ays:

Lan kimse en kilit soruyu sormamış, adam erken ergenliğe girip sakalları çıktıysa uzasa uzasa 5-6 cm uzar :D

Bu arada herkes mi uzun boylu, yoksa sadece uzun boylu olanlar mı yazıyor buraya? :asd: Ben de 1.86'yım :D

yok abi, sakal-makal yok!!!

Gün içersinde tüm enerjini spor adına harca. Alkol, sigara gibi şeylerden de kesinlikle uzak dur. Koşu yap, kendinden çok daha iyi kişilerle basketbol oyna. Basketbolunu anca böyle geliştirebilirsin ve kesinlikle tek bir pozisyona yönelme. Kulübe falan gidiyorsan koçun sadece uzun oynatmaya çalışırsa kesinlikle dinleme. Kendini bir guard gibi yetiştir. İlerde çok uzarsan uzun oynarsın zaten. Uzun hareketleri kolaylıkla öğrenilir. Top tekniği, oyun görüşü, oyun bilgisi adına geliştir kendini.

2 hariç heryerde oynadım abi. Merak etme çok tecrübeli bir koçla çalışıyorum. :yenieek:

Çağlar Çelik , Okan Çelik siz kardeşsiniz.

2 hariç heryerde oynadım abi. Merak etme çok tecrübeli bir koçla çalışıyorum. :yenieek:

Dediğim gibi- kaldıki bunu bölgesel liglerde oynamış çok kişi söylüyor- bu yaşlarda kesinlikle tek bölgeye yönelme. Yaşıtlarını içerden ezebilrsin ama git dışarda oyna sen yine. Dışardan içeriye dal falan. Bu yaşta aman yapma uzun hareketleri.

Dediğim gibi- kaldıki bunu bölgesel liglerde oynamış çok kişi söylüyor- bu yaşlarda kesinlikle tek bölgeye yönelme. Yaşıtlarını içerden ezebilrsin ama git dışarda oyna sen yine. Dışardan içeriye dal falan. Bu yaşta aman yapma uzun hareketleri.

Oynarken de fazla postta kalmıyorum. Oyun esnasında hareket etmeyi çok seviyorum, zaten böyle yapmak zorundayım. Çünkü genelde beni 2 adam savunuyor.

Biz ne bilelim yeğeen =) Sen herhalde kafanda bir nokta olusturdun bu kadar olabilirmi diye teselli arıyorsun =)

benim basket ayakkabıları bile 2-2.5 cm ciddi ciddi topuklu mu giyiyon abi?

Geri
Üst Alt