Gönenç Özgan
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2010
- 6.383
- 0
- 1.171
Cevap: Boyum Ne Kadar Uzar?
1 sene önce :cool:
Not:MSN vermiyorum . :ays:
Gönder panps.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönder panps.
1 sene önce :cool:![]()
Lan kimse en kilit soruyu sormamış, adam erken ergenliğe girip sakalları çıktıysa uzasa uzasa 5-6 cm uzar
Bu arada herkes mi uzun boylu, yoksa sadece uzun boylu olanlar mı yazıyor buraya?Ben de 1.86'yım
![]()
Metreyle ölçülüp capslı koyacam :ays:Hiç 1.90a benzemiyor.![]()
Gün içersinde tüm enerjini spor adına harca. Alkol, sigara gibi şeylerden de kesinlikle uzak dur. Koşu yap, kendinden çok daha iyi kişilerle basketbol oyna. Basketbolunu anca böyle geliştirebilirsin ve kesinlikle tek bir pozisyona yönelme. Kulübe falan gidiyorsan koçun sadece uzun oynatmaya çalışırsa kesinlikle dinleme. Kendini bir guard gibi yetiştir. İlerde çok uzarsan uzun oynarsın zaten. Uzun hareketleri kolaylıkla öğrenilir. Top tekniği, oyun görüşü, oyun bilgisi adına geliştir kendini.
2 hariç heryerde oynadım abi. Merak etme çok tecrübeli bir koçla çalışıyorum. :yenieek:
HaloBende Liverpool Ü.O.Başkanı Steven Carragher
Ayaklar ikisinin toplamımı 47 yoksa!!!!eyvah:SS:13 yaşındayım, 1,5 yıldır forumdayım. Boyum 182, Ayaklarım 47. Sizce ne kadar uzarım?
Dediğim gibi- kaldıki bunu bölgesel liglerde oynamış çok kişi söylüyor- bu yaşlarda kesinlikle tek bölgeye yönelme. Yaşıtlarını içerden ezebilrsin ama git dışarda oyna sen yine. Dışardan içeriye dal falan. Bu yaşta aman yapma uzun hareketleri.
Kanıtlayacağım olm bekleyin taze taze çekeceğim yanımda mezura ile :lol:Gönenç atma lan nerde 190 sın.
Kanıtlayacağım olm bekleyin taze taze çekeceğim yanımda mezura ile :lol:
Edit:Tamam lan ayakkabısız ölçünce 86-87 falan o civar çıkıyor pes ettim. :ays:
https://www.gscimbom.com/forum/anket-forumu/13797-boyunuz-kac_.html#post31086424 Cm topuk mu olur la ne giyiyon![]()
Biz ne bilelim yeğeen =) Sen herhalde kafanda bir nokta olusturdun bu kadar olabilirmi diye teselli arıyorsun =)
Fark ediyor zaten normal ayakabılarda 2-3 cm topuk var, topuklu ayakkabı bu oluyor:4 Cm topuk mu olur la ne giyiyon![]()