Boyum Ne Kadar Uzar?

Cevap: Boyum Ne Kadar Uzar?

Benim kuzenim de13 yaşında yaklaşık bu boyda efes pilsen küçük takımında antrenmanlara çıkıyor.

Aynen bak benim yeğende 15 yaşında 1,90 dı. Manisa bilmem ne kolejinde Türkiye Şampiyonasında derece aldılar. Çocuk sonra basketi bıraktı. Bana kimse basketten bahsetmesin dedi. Hocaları falan çok ısrar ettiler ama yemedi.

Aynen bak benim yeğende 15 yaşında 1,90 dı. Manisa bilmem ne kolejinde Türkiye Şampiyonasında derece aldılar. Çocuk sonra basketi bıraktı. Bana kimse basketten bahsetmesin dedi. Hocaları falan çok ısrar ettiler ama yemedi.
Benim büyük dayım genç milli takım menajeri yani yol gösteren var kuzenime o konudan şanslı bizimkisi ama tembel.

Bizim mahallede bi tane abi var, mükemmel bişi böyle hep 360 falan vuruyomuş eskiden Lakers istedi gitmemiş babası izin vermiş, destek çıkan olsaymış ohoooo MVP bile olurmuş

Benim büyük dayım genç milli takım menajeri yani yol gösteren var kuzenime o konudan şanslı bizimkisi ama tembel.

İşte herşey zaten kafada. Çok iyiysen bişey olur senden.

Yetenek + Çalışkanlık = Messi

Yetenek + Tembel = Sergen

Yeteneksiz + Çalışkan = Umut Bulut

Yeteneksiz + Tembel = Troll

Kıbrıs'ta düzgün bir sistem olsa, belki bugün bir çok şey farklı olabilirdi. Belki Ağustos'ta Galatasaray Altyapısı'na denenmeye giderim ama uzak ihtimal.

1.79'um , bu yaştan sonra da 1 cm bile uzamam heralde doğru düzgün. 3-4 mm uzasam en fazla 1.80'e dayanırım işte, bana da yeterli fazlasıyla, çok uzun boy istemem kesinlikle.

Bu başlık tehlikeli yerlere doğru gidiyor. Boy, ayak, el ....

[video=youtube;bTFao2eTR7U]https://www.youtube.com/watch?v=bTFao2eTR7U&feature=mfu_in_order&list=UL[/video]

Kardeş bu video ile alakan varmı?

Geri
Üst Alt