Boyum Ne Kadar Uzar?

Cevap: Boyum Ne Kadar Uzar?

gerçekten çok çalışıyorum, mesela bugün 1000 metre + 100 mekik yaptım umatım ilerde işe yarar

Sertan konuyu nereden buldun, nereden aklına geldi de, bir de muhabbet az önce yaşanmış gibi kalınan yerden girdin lafa :D

1.85 'im sırf bu boy yüzünden basketi bırakmıstım. Keske diyorum bazen, çünkü zamanındaki takım arkadaslarım şu an çok iyi yerdeler.

Uzun boy bazen sorun olabiliyor, ben 1.85'im ama benden 7 yaş küçük kardeşim 1.95 şu anda. Tanımayan herkes abim zannediyor :sad007:

1.75 şim la ben :p

13 yaşındayım, 1,5 yıldır forumdayım. Boyum 182, Ayaklarım 47. Sizce ne kadar uzarım?

18-19 yasindan sonra uzasan da yavaslar :) ben 18 yasinda 1,89 dum.. su an 1,91.. yani 18 e kadar cok ucube bi sey olmazsan yirttin :D 1,95 i falan gecmemeye bak, gecersen de iyi bir basketbolcu ol bari degsin..

Body boy uzamasını engeller mi ?

Bende 1.75 - 1.80 arası bişeyim benim de boyum pek uzun değil herkes uzunmus masallah.:)

ben 176 yım burdaki boyları görünce kendimden tiksindim lan.

3-4 cm daha uzayabilir belki. Dünyada hemen her şey (sağlık, ilaçlar dahil) kişiye özeldir, herkeste farklı etki yapar. Kimisi 17 yaşında kısacık gelir bir anda uzar. Kimi bir anda uzar sonra uzamaz.

Ben 17 yaşından sonra 2-3 cm ancak uzadım mesela. Hayal kırıklığına uğraşmıştım yuvarlak hesap istiyordum hep :D (2.00 istiyordum, 2 cm kısa kaldık :D)

Ama sonra o kadar iyi bir şey olmadığını anladım. Çok kısa olmadığınız sürece takılmayın 1.70-1.85 arası iyidir. Sonrasında sıkıntı oluyor.

Biri de benim sorumu cevaplasın yav beyler :D 1.74 üm yaş 17 ne kadar uzar bu hobit :D

3-4 cm daha uzayabilir belki. Dünyada hemen her şey (sağlık, ilaçlar dahil) kişiye özeldir, herkeste farklı etki yapar. Kimisi 17 yaşında kısacık gelir bir anda uzar. Kimi bir anda uzar sonra uzamaz.

Ben 17 yaşından sonra 2-3 cm ancak uzadım mesela. Hayal kırıklığına uğraşmıştım yuvarlak hesap istiyordum hep :D (2.00 istiyordum, 2 cm kısa kaldık :D)

Ama sonra o kadar iyi bir şey olmadığını anladım. Çok kısa olmadığınız sürece takılmayın 1.70-1.85 arası iyidir. Sonrasında sıkıntı oluyor.

1,80 bile değilim be Özgür ağabey 1.74 :(

Geri
Üst Alt