Boyunuz Kaç?

Cevap: Boyunuz kaç?

Sıkıntılıyım abi.1.80'lerde falan olsaydı keşke diyorum boyum.Hayır basketçi falan da değilim.Otobüse,minibüse falan binince sıkıntı yaratıyor.

Erkeksin oğlum bişey olmaz. Kadın olsan sıkıntı eyvallah ama erkek olduğun içn sıkıntı olmaz. Kadınlar uzun erkekleri sever, sen kiloya dikkat et. Hem uzun hem kilolu olursan ve komik bi adam değilsen sıkıntı olur. Komiksen zaten Ata Demirer olursun.

Erkeksin oğlum bişey olmaz. Kadın olsan sıkıntı eyvallah ama erkek olduğun içn sıkıntı olmaz. Kadınlar uzun erkekleri sever, sen kiloya dikkat et. Hem uzun hem kilolu olursan ve komik bi adam değilsen sıkıntı olur. Komiksen zaten Ata Demirer olursun.

Yok,boy uzun olduğu için kiloyu göstermiyor zaten.Ata ile pek alakam yok.O enine uzun bir arkadaş.:D

benim 1.70

ama bu anket sonucu pek mantıklı gelmedi

çevremde çoğu kişi boyunun kaç olduğunu bilmiyo

benim boyumdaki adam bile 180 sanıyo kendini

o yüzden sonuç pek Türkiye standartlarında mantıklı değil

Sulak yerdemi yetiştiniz lan.Boylara bak, hey maşşallah be derya kuzuları mübarekler :D

bu forumdaki cogu salliyor sanki

cogu kisi 1.70 - 1.80 arasinda olmasi lazim.

ama burda herkes 1.80'in üzerinde

bu arada benimki tam bilmiyorum ama en az 1.80 en cok 1.84

en son 15 yasindayken bakmistim, o zaman 1.79 idi, 16 -17 yasind abaya boy aldim

benim 1.70

ama bu anket sonucu pek mantıklı gelmedi

çevremde çoğu kişi boyunun kaç olduğunu bilmiyo

benim boyumdaki adam bile 180 sanıyo kendini

o yüzden sonuç pek Türkiye standartlarında mantıklı değil

aynen senin bu mesajini okumadan yazdim ben yorumumu ...

teyzem mesela tas catlasa 1, 65 vardir ama sordugumda hep 1, 75 oldugunu idda eder

aynisi annem de yapar, 1:60 - 1:65 arasinda birsey, ama ona göre o 1:70 )))

Boyunu bilmeyen insan var mı yahu:asd: Vay arkadaş. İnsan boyunu bilmez mi ya.

çok uzun boylular her zaman boyunu bilir çünkü çevresinden sürekli "boyun kaç ?", "sen niye basketbolcu olmadın ?" "daha nereye kadar uzayacaksın?" gibi acaip sorulara maruz kalırlar shaq muamelesi görürler :D

o yüzden illaki merak edip bi bakarlar :)

çok uzun boylular her zaman boyunu bilir çünkü çevresinden sürekli "boyun kaç ?", "sen niye basketbolcu olmadın ?" "daha nereye kadar uzayacaksın?" gibi acaip sorulara maruz kalırlar shaq muamelesi görürler :D

o yüzden illaki merak edip bi bakarlar :)

Mantıklı. Ben 12 yaşımdan beri biliyorum. Kademe kademe hatırlıyorum. Çünkü boyum 1,86. Uzun sayılır

Geri
Üst Alt