- 30 Temmuz 2009
- 12.418
- 6.678
- 1.993
1.87
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi mimari yapisi bile Avrupa gibi
![]()
Kucuk fransa diyebiliriz ben cok gidiyorum eglence hayati mukemmel oranin.![]()
şuan üni 3teyim 30cm dediğin gibiErgenlikte 30 cm uzadın yani?
Eger gitmek istersen Montreal'e gitmeni tavsiye ederim.
Aynen bende aynisini duydum Eglence hayati cok guzel diyorlar. Ilk ogrendigimde cok sasirmistim. Babam derdi eskiden bizim burada Little Italy vardi. Ingilizce konusabileni bulamazdin derdi orada. Tabi Mimari yapisi falan yine Amerika gibiydi ama sanki Amerikayi Italyanlar isgal etmis gibiymisti![]()
Ama bu Quebec tamamen Fransa gibi aga. Mimari yapisi , dili falan. Hosuma gitti nedense![]()
şuan üni 3teyim 30cm dediğin gibi
başlarda kompleks oluyo ister istemez sınıfın her beden eğitimi dersinde sonunda olmak lise 3 e kadar az uzamıştım hatırladığım kadar sonra sardırdık boyu Allaha şükür.
Genetikten sanırım hani tam hatırlamıyorum ama üniversiteye başladığımda bile 1.72 falandı
şuan üni 3teyim 30cm dediğin gibi
başlarda kompleks oluyo ister istemez sınıfın her beden eğitimi dersinde sonunda olmak lise 3 e kadar az uzamıştım hatırladığım kadar sonra sardırdık boyu Allaha şükür.
Genetikten sanırım hani tam hatırlamıyorum ama üniversiteye başladığımda bile 1.72 falandı
Gidecegim zaman senden taktik alirim reis![]()
Nasıl ilginç onu anlamadım hiç mi tanıdığın yok liseye girdiğinde 1.50-1.60 çıkışında 1.90 zayıf uzun oluyo genelde sabit model gibi30 cm uzaman ilginçmiş.
Burada var Little Italy ama mimari yapisi degisik degil ama hepsi Italyan oradakilerin.
Her zaman kardesim sana gidecegin yerleri soylerim![]()
Nasıl ilginç onu anlamadım hiç mi tanıdığın yok liseye girdiğinde 1.50-1.60 çıkışında 1.90 zayıf uzun oluyo genelde sabit model gibi
Amca Dede Baba hep uzun kısa kalmak şaşırtırdı,ki şuan bile uzun kısmında değilim ama olsunOlm baya uzamissin lan ergenlikte. Bakin tespitimi destekleyen baska bir uye. Lise baslarinda kisaysaniz uzulmeyin. 20-30 cm uzarsiniz lise bitene kadar
Amca Dede Baba hep uzun kısa kalmak şaşırtırdı,ki şuan bile uzun kısmında değilim ama olsun
Ayrıca Lise 4 3de üniversite geldik 7 ders sezonu geçmiş sadece lise değil yaniköse değilim ama adam akıllı şu yaşımda sakal yok genetikte bi küçük gösterme var