Boyunuz Kaç?

Uzulecek birsey yok reis. Allah saglik versin yeter. Insanoglu her zaman ister. 1.85 olsan bu sefer baska eksik bulursun ama sagligin yerini hic bir zaman dolduramazsin

Iktiret reis

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sağol renktaş

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kısa boyluların mevzu mu var tatlişkoluğu :hat:
işin goy goyu bi yana cesaret anlamında nedense %70-80 kısa boyluların önde olduğunu gördüm bu zamana kadar.

Yalnız Allah sağlık sıhhat versin ama 1.85 olmayı isterdim gerçekten bu saatten sonra olsam olsam 80 olurum

Türkiye'de erkeklerin boy ortalaması nasıl 1.74 arkadaş :D Bizim forumun ortalama 1.85 . Ben de sevinirdim ortalamadan fazlayım diye.

1.92

Mübarek forumda neredeyse herkes 1.80 üstü, basketbola ilginin de fena olmadığını varsayarsak gözümde atletik bir ahali canlanıyor ama sonra Kolkoparan reyizin resimlerine bakıp duraksıyorum.

Emin değilim aktarayım;

Askere gitmeden önceki muayenede 1.86 çıktı
Askerdeyken girdiğim muayenede 1.90 çıktı
Kendim ölçtüğümde 1.88 çıktı
Eczanede ölçtüğümde ise 1.87 çıktı

Boyum sorulduğunda soran kişi çok uzun olduğum imasıyla sorduysa 1.90, eşe dosta 1.88; kısa boyluluğunu takan birisi sorduğunda ise üzülmesin diye 1.86 diyorum.

Hayırlı forumlar.
Askeri muayenede benimde 3 santim fazla ciktiydi,komutana dondum alet bozuk galiba dedim,boyunu seveyim senin der gibi bakmisti,askerde bos konusulmamasi gerektigini ilk orda anladim buda boyle 1 anim hayirli geceler.

Boyu 1.68 kesinlikle yakışırdık.
focus-margot-robbie.jpg

Geri
Üst Alt