Bozkır | BluTv

Ahmet Şimşek

Ulubatlı Souness
1548203059206.webp

“Her katil, yaşadığı yere benzer.”

“Paslanmış kafesler, gören ve susan diller, küçük bir şehrin zulasında cinayetler. Cehennem var mı yok mu? Bozkır’ın söyleyecekleri var.”

Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir şehirde bir çocuk cinayetini ile karşı karşıya kalırlar. Bu cinayet onları şehrin nüfuzlu iş adamı Abbas Bey ve kızı Dilara’ya götürür.

Bozkır, gerçekçi dili ve karakterleriyle tipik bir iyi-kötü çatışmasından çok gri alanlardan, suç ve ceza, adalet duygusu, vicdan gibi kavramlardan besleniyor.

Mor Menekşeler, Eski Hikaye gibi dizilerin senaryolarının yanında grafik roman ve mizah çalışmalarıyla tanınan Levent Cantek’in senaryosunu Ali Demirel ve Barış Erdoğan ile birlikte yazdığı Bozkır’ın yönetmen koltuğunda Şöhret, Es Es, Bugünün Saraylısı gibi dizilerle adından söz ettirmiş Bahadır İnce oturuyor.

Yönetmen: Bahadır İnce
Senarist: Levent Cantek

İzledim su an 9 yayınlanacak sanırım. Yiğit özşeneri severim sırf o yuzden bile izlerim diyodum dizi de fena degil

Bunlar diziyse tv'de izletilenler ne??

Aylık 19,90'a üye olunmakta. Netflix'te olduğu gibi taahhüt yok, istediğin zaman iptal edebilme seçenğin bulunuyor. İlk bir hafta ücretsiz.

o zaman boşver, açlıktan ağzımız kokuyor. 19 tlye bi ay geçinirim ben

3 bölüm bitti tam ülkeyi yansıtan bir polisiye dizi.

Her yerde gördüğümüz sinir bozucu Anadolu insanını güzel yansıtmışlar.

10. bölümü bitirdim, umarım final yapmamıştır. İkinci sezonu olur. Dizinin atmosferi, oyunculuk gerçekten 10 numara. Umarım televizyonda da böyle güzel diziler görebiliriz ama sanmıyorum.

Ücretli mi? Ücretsiz ise Cengiz'in hatırına izlerim.

9. bölüm 10/10, şimdi final yapıyoruz.

Muhteşem. Yabancı dizi tadında izledim. Tek sezonluk bir dizi değildir umarım, 2. sezonu gelir diye ümit ediyorum.

Bozkır > Behzat Ç'nin BluTV'li bölümleri. Behzat Ç.'yi geri döndürmek yerine keşke Bozkır'a ikinci sezon çekselerdi. Nuri Pamir ve Seyfi Amir çok iyi bir ikili olmuşlardı.

Mağaradan çıktıktan sonraki ikinci Türk dizim bu oldu. İnternet üzerinden yayımlanan Türk dizileri cidden farklıymış. Müzikleri, atmosferi, karakterleri ile Türk işi True Detective olmuş. Çok beğendim. Ergen rollerden ötürü hiç sevmediğim Ekin Koç da iyi oyuncuymuş ama Yiğit Özşener ve Altan Erkekli kalitesi bir başka tabi. Keşke 2. sezonu da olaydı.

Gerilerde kalmış, ben gibi bilmeyenler için iteleyeyim dedim.

Mağaradan çıktıktan sonraki ikinci Türk dizim bu oldu. İnternet üzerinden yayımlanan Türk dizileri cidden farklıymış. Müzikleri, atmosferi, karakterleri ile Türk işi True Detective olmuş. Çok beğendim. Ergen rollerden ötürü hiç sevmediğim Ekin Koç da iyi oyuncuymuş ama Yiğit Özşener ve Altan Erkekli kalitesi bir başka tabi. Keşke 2. sezonu da olaydı.

Gerilerde kalmış, ben gibi bilmeyenler için iteleyeyim dedim.

Muhteşem. Yabancı dizi tadında izledim. Tek sezonluk bir dizi değildir umarım, 2. sezonu gelir diye ümit ediyorum.

Zamanında belirtmiş idik.

Geri
Üst Alt