Brad Friedel 43 Yaşında Sözleşme Uzattı

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Tottenham Hotspur, tecrübeli kaleci Brad Friedel ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, tecrübeli kaleci Brad Friedel ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

43 yaşındaki Birleşik Amerikalı file bekçisi, Aston Villa’da geçen 3 sezonun ardından 2011′de Tottenham’a imza atmıştı.

Amerikan kulüplerinden teklifler gelmesine rağmen Tottenham’ın sözleşme uzatma isteğini geri çevirmeyen Friedel, takımda bir sezon daha oynayacak olmaktan mutlu olduğunu açıkladı.

Tecrübeli kaleci, geçen sezon Tottenham formasıyla 9 maça çıktı.

Not: Hatırlamayanlar olabilir, Friedel bir dönem Galatasaray forması da giymişti.

Güzel pişmişti bizde :confused:

Seneler önce Ataköy Galleria da vitrinlere bakarken görmüştüm. Yanında o zaman bizde oynayan beyaz Amerikalı bir basketçi vardı. Kalede dev gibi görünen Friedel, basketçinin yanında sinek gibi duruyordu. :)

Adamla aynı yaştayım. Ben memur maaşımla emekliliğe yıl sayıyorum. Adam sözleşme uzatıyor :(

Hem de Premier lig takımlarından biri ile uzatıyor.

Bazı insanlar doğuştan şanslı oluyor Ahmet abi.

:oops:

125px-Flag_of_the_United_States_%28Pantone%29.svg.png

Galatasaray kalesinde bir şeyler var heralde. Bir geçen kolay kolay bırakmıyor. Biri 43 yaşında Dünya Kupası'nda oynar biri 43 yaşında Premier League'de oynar. Hayrettin de 47 yaşında amatör bir takımda oynamaya başlamıştı bir ara. Korkarım ki Aykut Erçetin de bu kalecilerden ilham alıp daha bir 12-13 sezon daha kalır Galatasaray'da. Adamın yıpranma payı 0'a yakın olduğu için 45'e de gelse dinç olur muhtemelen :)

Adamın bıdığı çikmis sarkmış yanaklari gecen maçta çekmişti tv bildiğin dede tipi var yasina gore çok daha yaşli gösteriyor

Geri
Üst Alt