Brakocevic Aslan’a Doğru

Jovana%20Brakocevic.jpg

2007 Avrupa Şampiyonası "En İyi Servis"

2007 Voyvodina "En İyi Sporcu"

2010 Avrupa Ligi "En İyi Smaçör"

2011 Avrupa Ligi "En Değerli Oyuncu"

2011 Avrupa Ligi "En İyi Smaçör"

2011 Dünya Grand Prix "En İyi Skorer Oyuncu"

2011 Avrupa Şampiyonası "En Değerli Oyuncu"

2011 Sırbistan Olimpiyat Komitesi tarafından "En Sportmen Oyuncu"

2011 Voyvodina "En İyi Sporcu"

2012-13 Türkiye Ligi Final Serisi "En İyi Skorer Oyuncu"

2012-13 CEV Şampiyonlar Ligi "En Değerli Oyuncu (MVP)''

2013 Dünya Grand Prix "En iyi Pasör Çaprazı''

2013 Dünya Grand Prix "En iyi Smaçör''

2013 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası "En Değerli Oyuncu (MVP)"

Ve Vakıfbank'a yaşattıkları... Fazla söze gerek yok 88 doğumlu komple bir oyuncu aldık...

Jovana Brakocevic @JBrakocevic · 33 dk.

I am glad there is so much interest for me for next season.But this season is not over and I am still a Vakif player.

Jovana Brakocevic @JBrakocevic · 33 dk.

I will decide after finals.So please don't believe to media-it is not true nothing what they say about me.Go Vakif keep pushing!!!

Biri tercüme etsin.

Finalerden sonra kararımı vereceğim o yüzden lütfen medyada yazılanlara inanmayın. Vakıf için mücadele ediyorum şuan. Bu sezon henüz bitmedi demiş.

Zaten böyle yazması gerekiyordu şimdilik. Vakıf finale çıkmışken seneye Galatasaray'dayım yazamazdı.

Finalerden sonra kararımı vereceğim o yüzden lütfen medyada yazılanlara inanmayın. Vakıf için mücadele ediyorum şuan. Bu sezon henüz bitmedi demiş.

Zaten böyle yazması gerekiyordu şimdilik. Vakıf finale çıkmışken seneye Galatasaray'dayım yazamazdı.

Tabiki, şikecilerden alsınlar kupayı öyle gelsin. :)

Brako kesin gelir artık benim içim rahat. Asıl sorun smaçörlerde. Bütün iyi smaçörler tutuldu. Bize kimse kalmadı gibi pek :(

Neriman'ın kadınsal sorunları varmış, yurtdışında tedavi oluyormuş. Daikin sponsorluğu devam edecekmiş, Saori Kimura da kalıyormuş. Rabadzhieva kalacak gibi, Brakocevic geliyor birde Mihajlović isimli birisi ile görüşüyormuşuz. Son aldığım duyumlar.

Neriman'ın kadınsal sorunları varmış, yurtdışında tedavi oluyormuş. Daikin sponsorluğu devam edecekmiş, Saori Kimura da kalıyormuş. Rabadzhieva kalacak gibi, Brakocevic geliyor birde Mihajlović isimli birisi ile görüşüyormuşuz. Son aldığım duyumlar.

Neriman'a çok üzüldüm. Umarım iyileşir bir an önce.Mihajlovic'in manşeti Neriman'dan beter. Bir türlü manşeti hücumu dengeli smaçör alamadılar şu takıma.

Şuan NTVSpor'da harikalar yaratan voleybolcu.

Geri
Üst Alt