Brakocevic Aslan’a Doğru

Hadi hayırlı olsun. Çok iyi oyuncu, sevindim.

iyi transfer ama montano fbye giderse kötü olur. Keşke gözdeyide alsak

Piyasada smaçör kalmadı. Hepsi tutuldu. Artık kontrat mı bozduracaklar ne yapacaklarsa yapsınlar.

Montana ciğerinden mi hastaydı izin verdik destek olduk hemen mi sattın bizi be kızım fenere gittin

Kesin geliyor mu bu abla? Kendi kendinize goy goy yapıyonuz gibi sanki.

Geldiyse hayırlı olsun. Çok sevdiğim bir oyuncu.

Smaçör olarak Caterina Bosetti'yi almışız. Bu yıl Brezilya'da oynamıştı 20 yaşında. Ben beğenmedim pek açıkçası. Manşeti ve servisi iyi de hücumu dengesiz bir smaçör. Abla Bosetti'yi de Fb almış. Ablası daha stabil ve daha çok katkı verir gibi ama kardeşi daha yetenekli. Brakocevic için çeşitli söylentiler var Azeriler de bastırıyomuş almak için. Brakocevic ve Bosetti kesinleşirse yanına bir tane güçlü smaçör almak zorundayız yoksa 4. oluruz yine, değişen şey olmaz.

Brako işi çoktan bitmiş olması gerek.

İnşallah Caterina Bosetti haberi doğrudur,ablasından çok daha yetenekli ve güçlü bir oyuncu henüz 20 yaşında ve alıp uzun süreli sözleşme yapmamız lazım,çok özel bir oyuncu ve çok daha da süper olacak.

Malagurski3.jpeg

Brakocevic'in hemşerisi smaçör Sanja Malagurski hayırlı olsun diyelim mi ?

Se connecter à Twitter

Nasıl oyuncu bu hiç tanımıyordum açıkçası daha önce.

Pek takip ettiğim bi oyuncu değil ama eski smaçörlerden kesinlikle iyidir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6aftoiTCHzI[/media]

Buda bizim yanan Brakocevic İnşallah. :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=b4X0KNqtIn8[/media]

O sitenin haberlerine inanmayın, ''duyuldu, belirtildi, söylendi, vs..'' En iyisi voleybolextra, ''anlaştı, forma giyecek'' kesin ve düzgün haber yapıyorlar.

Dün gece bir azeri sitesi Brako ile beraber 3 oyuncuyu azeri kulübe yazdı ki 2 oyuncuyu 2 gün öncesinden voleybolextra sitesi yazmıştı.

Bu siteler falan daha güvenli Galatasaray Brakocevic flörtü | 1. Lig | VoleybolunSesi

Bu arada voleybolmagazin'in kaynağı fbli Kim'i de azeri kulübe yazmış buna Azerbaycanlı'lar da inanmaz

O sitenin haberlerine inanmayın, ''duyuldu, belirtildi, söylendi, vs..'' En iyisi voleybolextra, ''anlaştı, forma giyecek'' kesin ve düzgün haber yapıyorlar.

Dün gece bir azeri sitesi Brako ile beraber 3 oyuncuyu azeri kulübe yazdı ki 2 oyuncuyu 2 gün öncesinden voleybolextra sitesi yazmıştı.

peki brako bizde mi yoksa azerilere gidecek mi ?

peki brako bizde mi yoksa azerilere gidecek mi ?

Avrupa'nın en iyi ligi Türkiye ligi, Brezilya'dan falan en iyi oyuncular buraya gelir ücretler yüksek. Yeni yönetici ile birlikte Brako gelir bize Kim'e Sheilla'ya karşı oynar.

Azerbaycan'a göre Kim 5 senedir onların liginde.

Sanja Malaagurski'yi kesinlikle istemem. Bosetti ile ikisini kıyasladığımda Bosetti çok daha iyidir. Brakocevic'i almak zorundayız başka şansımız yok. Twitter'da Kurtaran Mumcu avatarımdaki bayan Jaque için Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor yazmış. Ne derece doğru bilmem.

Geri
Üst Alt