Brakocevic Aslan’a Doğru

Jaque eğer Türkiye'ye gelirse en muhtemel takım Galatasaray'dır diye düşünüyorum eğer bu transfer olursa olağanüstü bir transfer olur.

Brakocevic hayırlı olsun Galatasarayımıza kaynak resmi.

Brakocevic Azeryol Bakü'ye gitmiş. Murat Mert Yücekök söyledi twitterda. Bizim yönetim ne yapıyor acaba. madem kimseyi alamayacaksınız hiç bu sene masraf yapmayın gençlerle oynayın da onlar gelişsin bari. Ucuz 2. sınıf oyuncular getirmeyin.

Brako gitmiş malesef artık ya Calderon paklar bizi yada Gamova...

Seneye küçülücez galiba sponsor işide yattı bence. Bütün oyuncular sözleşme imzaladı oyuncu kalmadı zaten piyasada. Calderon Rus vatandaşı olmuş Rusya'da devam edecek. Oyuncu kalmadı dediğim gibi bu saatten sonra kimseyi alamayız. Bu branşı unutmak gerekiyor.

voleybolu sallayın gitsin hem erkek hem bayan felaket, basketbol ve futbol yeter de artar bile bence..

voleybolu sallayın gitsin hem erkek hem bayan felaket, basketbol ve futbol yeter de artar bile bence..

Yönetim yüzünden herşey. Doğru düzgün takım kurmadılar ki. Bütün taraftarı voleybola küstürdüler :( Oysa benim ne umutlarım vardı. Hem altyapımızdan da çok iyi oyuncular yetişmişken...

gırtlağa kadar borca girdi kulüp, ayrıca avrupadan ve yerel federasyonlarca çıkarılan talimatlar yüzünden her branş kendi ekonomisini yaratmak zorunda olduğu için amatör branş işi yaşa bindi, öncelik bence futbola verilsin erkek baskette geçen sene, bayanda bu sene şampiyon olduk, voleybolu salla önümüzdeki bikaç yıl futbola asılmalıyız, en çok para orda, bi kere en az 2-3 sene daha üst üste direk CL gidemezsek ekonomik olarak çok zorlanacağız..

Artık bu konuyada kilit vuralim hem elimizdeki en iyi oyuncuyu şikecilere kaptirdik yine dördüncü takım oluruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lo Bianco gibi Montano gibi oyuncuyu ezeli rakibimize kaptırıp hedefimizdeki Brakoçeviç'i alamadık .

Sessiz olun yönetim uyuyor :sleeping:

gırtlağa kadar borca girdi kulüp, ayrıca avrupadan ve yerel federasyonlarca çıkarılan talimatlar yüzünden her branş kendi ekonomisini yaratmak zorunda olduğu için amatör branş işi yaşa bindi, öncelik bence futbola verilsin erkek baskette geçen sene, bayanda bu sene şampiyon olduk, voleybolu salla önümüzdeki bikaç yıl futbola asılmalıyız, en çok para orda, bi kere en az 2-3 sene daha üst üste direk CL gidemezsek ekonomik olarak çok zorlanacağız..

O zaman ona göre önlemini alıp yatırımı ona göre yapsalardı. Ligde gerekli yerli oyunculara yönelmeden öncelikli hedefi Cl yaptılar. Ama Cl büyük kumar sonuçta orada başarılı olamamakta vardı. Seneye lig şampiyonluğu gelmezse işte o zaman çok büyük sıkıntılar doğacak. Bu yönetim amatör branşlara üvey evlat muamelesi yapıyor ve bu branşları sevenleri yok sayıyor. Ama seneye futbolda da başarılı olamazsak o zaman sonlarını kendileri düşünsünler.

O zaman bu ara transferdeki bol harcama niye aldığımız oyuncuların hangisini oynattik en az 20 milyon euro harcadık yönetim kendi aptaliginin cezasını çekiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu klübü bu yönetim batıramazsa kimse batıramaz. Yazın buraya sadece voleybolda değil tüm branşlarda (futbol ve belki basketbol hariç) küçülmeye gidecek büyük başgan.... Oysa ara transferde harcadığı 20m € yu (çöplere) amatör branşlara harcasaydı her branşta kafaya oynardık....

brako yu beklerken seda geldi lan...attan inip eşeğe binmek gibi ( benzetme yanlış anlaşılmasın :D )

Geri
Üst Alt