GSC Scout # Branco van den Boomen

Seneye Avrupa Kupalarını da göz önünde bulundurursak 3 kulvarda ciddi anlamda geniş ve kaliteli bir kadroya ihtiyaç var ilk 11 için olmaz desek bile geniş kadroda kesinlikle iş yapabilecek bir adam değerlendirilebilir ...

Ben de birkac mac baktim hic begenmedim ama daha duzenli izleyenlerden dinlemek lazim

Erden baskan pogbayi çekecek boyle vasatistlere gerenk yok.

Top taşıyan oyuncu gerekiyor, bu adamdan zaten bizde var, ndiaye tarzı bir adam lazım, takımda topu alıp 10 metre sürecek os yok

Yazın ismi geçtiğinde görüşlerine güvendiğim istikrarlı şekilde Fransa ligi izleyen bir arkadaşım; savunmasının çok zayıf olduğunu, bu yüzden sıçrama yapamadığını, ancak çok yetenekli bir oyun kurucu olduğunu söylüyordu.

Midtsjö'den birkaç tık iyi adamın bizde işi olmamalı ve orta saha bizim için gelecek sene o kadar elzem ki o yüzden kesinlikle o mevkiiye direkt 11 oyuncusu almak lazım... Bu arkadaş yoğun maç trafiği olacağı için geniş kadroda düşünülebilir...

Branco van den Boomen, Toulouse ile yeni bir anlaşma imzalamayacak.

▪ Galatasaray, Aston Villa, Wolfsburg, Sevilla ve birçok Hollanda kulübünün ilgisini çekiyor.

🔗 (Fabrizio Romano)

Prime Selçuktan 1 tık iyi gibi sanki fiziği yüzünden

U Karakullukçu canlı yayında büyük ihtimalle gelecek demiş, duyumları nasıl genelde, takip etmediğim için bilmiyorum.

Geri
Üst Alt