# Branislav Jovanovic

Cevap: # Branislav Jovanovic

Huzurlarınızda; Aslan Sigorta!

Yönetim, bir bilgilendirme mesaj yollayıp eski yıldızı Prekazi ile birlikte Türkiye'ye gelen Jovanoviç'le ilgilenmediklerini duyurmuştu. Ancak ortada resmi açıklama olmasına rağmen Sırp futbolcunun sağlık kontrolünden geçirilmesi büyük bir çelişki olarak algılandı.

Galatasaray’da transfer hareketliliği son günlere girilirken tam manasıyla tavan yapınca ortaya zaman zaman hayli enteresan durumlar da çıkmıyor değil... Buna son örnek Jovanoviç cephesinde gelişti. Sarı-Kırmızılı ekibin efsane oyuncuları arasında yer alan Prekazi, Sırp futbolcuyu yönetimin bilgisi dahilinde Türkiye’ye getirdiğini belirtirken, kulüpten ise bunun tam tersi yönünde açıklamalar yapıldı. Prekazi ve beraberindeki oyuncunun, Adnan Sezgin ile uçakta tesadüfen karşılaştığı iddia edilirken, Galatasaray’ın resmi internet sitesinden de bir açıklama yapıldı. ‘Zorunlu açıklama’ başlığı taşıyan bilgi mesajında şu ifadeler kullanıldı: İnternet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.

Sonra ne değişti?

Galatasaray’ın kurmayları taraftarlarına bu önemli göndermeyi yaptıktan çok kısa bir süre sonra yaşananlar ise oldukça garipti. Sarı-Kırmızılılar’ın, “İlgimiz yok” dediği Jovanoviç, Galatasaray için detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildi. Ve bu gelişmenin ardından akıllara şu soru geldi; o kadar kısa sürede ne değişti?

Kaynak : Fanatik

Madem uçakta karşılaşmışlar Adnan Polat

''gel , hazır gelmişken bir check- up yapalım sana hayrına'' :)

Şaka bir tarafa da gelecek sene için imzaladı snrm

çünkü açıklamada da bu sezon ilgilenmiyoruz denmişti.

fanatikde , sağlık kontrolunden geçirildi yazıyor

milliyetde , prekazi yönetimi topa tuttu ( oyuncu alacaklarına karşılık bonservisini eline aldı ama galatasaray rijkaard begenmesine ragmen almadı ) yazıyor . hangisi doğru acaba veyada doğrumu

Milliyet'teki haberde oyuncunun alacakları karsılıgı Partizan'dan bonsrvisini aldıgı yazıyor kısacası bonservisi elinde. Tabi Partizan'ın bonservisine eline verdigi oyuncudan bize fayda gelir mi, o da var.

kırmayalım prekazi yi 6+2 +2 ye alınabilir...:)

Oyuncunun bonservisi elinde, kontenjanında musait, Partizan'da ne kadar kazanıyordur ki bu oyuncu, net en fazla 200bin eurodur. Verelim 100bin euro garanti + maç başı 2bin euro. Prekazi ne kadar komisyon alacak? Zaten haketmedi mi , Prekazi? Alabiliriz bence.

Yönetimin rezilliklerinden biri. Adnan Polat gelsin demiş, Adnan Sezgin ise, ben bilmiyordum olmaz demiş... En azından Prekazi'nin açıklamaları böyle.

Adam haklı beyler. Sezgin bakmış adam Partizan'da oynayamıyor, bonservisini eline verip yollamışlar. Yaş gelmiş 25'e. Prekazi'ye güvenmemiş transferi engellemiş. Bence iyi yapmış.

Adam haklı beyler. Sezgin bakmış adam Partizan'da oynayamıyor, bonservisini eline verip yollamışlar. Yaş gelmiş 25'e. Prekazi'ye güvenmemiş transferi engellemiş. Bence iyi yapmış.

eğer gerçekten böyleyse sayılı takdire şayan hareketlerinden biridir sezginin...

yaşı 25 ve partizan gibi bir takım vermiş eline bonservisini yollamış sizce böyle bir adam bize ne katabilir? yada eldekilerden ne kadar iyi olabilir ki yabancı kontenjanını doldursun?

yabancı kontenjanı boş kalıcağına değerlendirilebilir bence.

İyi adam kötü adam orası ayrı konu. Ama sen adamı alacağım diyorsun, bonservisini alıp geliyor ondan sonra vazgeçtim diyorsun. Herşeyden önce futbolcuya ayıp. Bu adam da kendi kendine gelin güvey olmaz ya. Galatasaray'a gideceğim diye bonservisini almıştır. Adamın kurulu düzeninin içine et ondan sonra yetersizdir de alma.

Adnan Polat alalım deyip de Sezgin almayalım dediyse artık koca Galatasaray başkanına pes derim ben... Adnan Sezgin'e söylemek lazım senin getirdiklerini de gördük zamanında, onlara verilen tazminatlarla Ronaldinho gelirdi be.

Ayıp bu yönetimin yaptıkları eski futbolcuları bülentleri arifleri hakanları hep küstürdüler yetmedi daha eskilerine gectiler gercekten ayıp.

Bari bu adamı alsaydık.

bu ülkedeki yabancı hayranlığı da artık iyice arttı

hani herkes diyoya adnan sezgin yine petre bratu almaguer lukunku inamoto gibi bi oyuncu getirecek diye

işte bu jovanovicin de bu saydığım oyunculardan bir farkı yok

25 yaşında partizandan kovulan adamdan ne gibi bir potansiyel bekliyosunuz

ama yabancıya belki iyidir değil mi vardır bir hikmeti

kimseye acıyacak halde değiliz

unutmayın şu sözü "acıma, acınacak hale düşersin"

Prekazi'ye yapılan tek kelimeyle ayıptır.

Adnan Polat kadar vefasız başkan görmedim ben. Bu takımın efsanelerine yapmadığı şey kalmadı, yazıklar olsun.

ne vefasızlığıymış o,galatasarayudan daha büyük bir değer varmı ki prekazi kim oluyor,sırf yabancı diye sırf bir eski futbolcu istiyor diye,sırf o para kazansın diye oyuncu alınırmı hiç,partizanda bile ilk 11 oynayamayan bi adam bizdemi ilk 11 e çıkacak,25 yaşına kadar ne ülkesinde bi başarısı var ne adını sanını duyan,cd lerini vermiş kesin izlenmiştir ki beğenilmemiş,zaten iyi bi futbolcu olsa partizan bonservisini bedava verirmi,o kadar uğraşıldı ledessma ile alınamadı,ama ondan 3 gömlek üstün futbolcu kapımızda ne olur imza atayım diye yalvaracak nerdeyse,patogonya cumhuriyeti fulbol takımımı galatasaray ,lütfen biraz mantıklı düşünelim,boştan yere 100 bin euro da olsa yazık sırf yabancı diye,bence prekazinin yaptığı ayıp,o futbolcuya nasıl 3 ledesma eder diyorsa artık,anadolu takımları bile ilgilkenmedi adamla

'' Prekazi, başkan Adnan Polat’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir maçından sonra gelin’ diyordu. ama İstanbul’da telefonumuza bakmadı” dedi.

Florya’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.''

Adnan Polat Jo denen diskocuyu almak için devre arasında transfer döneminin bitmesine 3 gün kala Shabani Nonda'yı kapının önüne koymuştu. Doğal olarak 3 günde kendine takım bulamayan Shabani Nonda açıkta kaldı ve futbol oynayamadı. 32 yaşında futbolu bırakmak durumunda kaldı, bunun sorumlusu Adnan Polat'tır. Sırf yıldız olarak tabir edilen birini alabilmek için emektar Nonda'nın futbol hayatını bitirmiştir.

Şimdi aynısını (hatta bu daha da beter çünkü transfer döneminin bitmesine 1 gün vardı) Branislav Jovanovic'e yapmıştır. Sen tut Prekazi'yi ara, gelin anlaşalım de. Oyuncuyu alıyoruz de. Adam buna inanıp, güvenip Galatasaray'a gideceğim diye klübü Partizan ile anlaşıp bonservisini eline alsın, bir nevi kendi işine son versin. Prekazi ile Jovanovic İstanbul'a gelince telefonlarına cevap verme, ilgilenmediğini söyle. Ve adamları ortada bırak, ne yapacaklarını şaşırmış bir halde kalsınlar. Jovanovic işini kaybetmiş bir şekilde ortada kalsın, üstelik transfer dönemi bitişine 1 gün var. Bu yapılan nedir; şerefsizliktir, haysiyetsizliktir.

Prekazi'ye yapılanı söylemiyorum bile. Adam sana kaset hazırlamış, izleyin diye vermiş. Komisyoncu olsa, çıkar amaçlı bu işi yapsa Ntvspor'da maç anlatırken çıkıp da gayet saf, temiz bir şekilde, iyi niyetliliğiyle Rijkaard ve Adnan Polat'a kaset verdim, oyuncu önerdim, adı Branislav Jovanovic, izlesinler baksınlar vs. demez. Prekazi ne parası kazanacak arkadaş bundan? Adam zaten bonservisini eline almış, yılda 100-200 bin Euro'ya oynayacak adam. Prekazi'nin ancak manevi bir karı olurdu burdan, sevdalı olduğu Galatasaray'da, kendi yetiştirdiği oyuncusu oynamış olacaktı. Sırf Prekazi'nin hatırı için bile yılda 100-200 bin Euro verip yedek klübesinden oturtulur, joker gibi pek çok mevkiide oynuyor. 100 bin Euro nedir ya Galatasaray için çerez parası anasını satıyım, ne paralar gitti abuk subuk yerlere, abuk subuk adamlara. 24 yaşında, Prekazi'nin kefil olduğu adama veremiyorsun o kadarcık para, üstelik adamın kariyerini bitiriyorsun, Partizan'dan ayrılmasına ve ortada kalmasına sebep oluyorsun.

Nonda'nın futbol hayatını noktaladın, adamın bedduasını aldın, işler sarpa sardı. Şimdi de Jovanovic'in ve Prekazi'nin bedduasını alıyorsun. Altından kalkamazsın bu kadar kişinin hakkı geçiyor sana. İşin kötüsü Galatasaray'a bulaştırıyorsun lanetini. Şu, Prekazi ve Jovanovic'e yapılanlar kadar yüz karası, Galatasaray başkanlığını bu kadar ayaklar altına alan, Galatasaray adını kötüye çıkaran bir olay daha olacağını sanmıyorum, son noktadır bu bence. Adamı İstanbul'a çağır, adam klübüyle ilişiğini kesip atlasın gelsin, sonra telefonlara cevap verme, burun kıvır, adam açıkta kalsın, ee yuh artık. Yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt