Breaking Bad

Cevap: Breaking Bad

çoq ii diyorlar vallah bende başlıcam müsait zamanda. %97.2 saf kaliteymiş. sky da var

11 ağustosa kadar yayarak izleyecektim ama kalan 4 5 bölümü bitireceğim bu sıralar şu ana kadar dizi bana overrated geldi,yani gotla karşılaştırılması gerçekten düşündürücü renktaşlar

birazda

11 ağustosa kadar yayarak izleyecektim ama kalan 4 5 bölümü bitireceğim bu sıralar şu ana kadar dizi bana overrated geldi,yani gotla karşılaştırılması gerçekten düşündürücü renktaşlar

gulelim

Skyler'ı anlamak güç. Kocası ezik, sümsük bir tipten ilaha dönüştü hala bir tripler hareketler...

ben anlıyorum skylerı ama genede küfürü basıyorum. sonuçta erkegiz evallah basit düşünmek ve sonuç odaklı bakmak içimizde var

Sonu hic hosuma gitmedi, sacmalamislar.

nasıl saçmalamışlar orda walter'ın nasıl bir insandan neye dönüştügünü ve kendi egosunun nasıl kendisine hakim oldugunu çok güzel anlatıyor. vurduktan sonraki mike'ın yanına gitmesi ve başka alternatiflerinin oldugunun yeni aklına gelmesi vsvsv hepsi dönüşümün parçası.

ya aklımdan çıkmyıro dizi harbi mükemmel

Breaking Bad'e pek ilgi yok galiba. Halbuki en baba dizilerdendir.

Son bölümde araba sahnelerinde çalan şarkı :ciftetelli:

[video=youtube;e-IWRmpefzE]https://www.youtube.com/watch?v=e-IWRmpefzE[/video]

şarkılada ayrı güzel ya hele bu tarz şeyler .

skinny pete!i özledim :(

Her konuda inanılmaz dikkatli olan Walt o kitabı tuvalette öyle saklıyor !!!

Sacmalik iste ama bir sekilde finale dogru ilerlemeli dizi abisi :D.

sende ota boka saçmalık deme birşey anlamadan.

dizinin bir bölümünde sky dio galiba her mükemmelin pronun hatası vardır olur gibi bir diyalog geçiyor.

adamında herşeyi hatasız yapsa şuanki duruma gelmezdi.

çok tuhaf durumdayım :////////777

niye, kinge hailmi ettin;)

bb çekmem lazım aşırı doz sanqi ya: /[video=youtube;wugY6HNLOCo]https://www.youtube.com/watch?v=wugY6HNLOCo[/video]

izle ozmn tutanmi var

Geri
Üst Alt