- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Dizinin konusu degisim zaten. Breaking bade kötü vasat denilebilir ama siradan tv dizisi demek omg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buna da izah getirebilirim. Birincisi 2 senelik bir zaman dilimi. İkincisi zaten dizide Jesse'nin değişimine de tanık oluyoruz. 2 kuruş için pis işler peşinden koşan bir gençken, kaçırdıklarını, paranın hayattaki yerini, bu dünyanın derinliklerini öğrene öğrene bir değişim yaşadı ki bence dizinin en güzel konseptlerinden biriydi.
Olm uzak işte. 3. sezonda gidip Tedd ile yatmasının mantığı nedir? Walter'ın ultra light tavırları falan nedir arkadaş. İş yerine gidip çiçek saksını adamın camına atmasıyla çözüldümü yani. Her haltı yapan skyler ama hep özür dileyen Walt
Walter her şeyi ailesi için çocukları için yapıyor ama motosikletli çocuğun ölmesi umurunda değil.
@Hayri Cund
Vasatında altında bir dizi.
tamamiyle yanlis bir post bir kere walt herseyi ailesi cocuklari icin yapmiyor diziyi kicimizla izlemeyenler icin bu obvious idi son bolumdede kendisinin itiraf ettigi birsey oldu. ted ile yatmasinin mantigi nedir diye bir elestiri olamaz o zaman waltla skyler niye evlenmis cocuk yapmis vs vs abuk subuk sorular sorabiliriz.
olm sen dizinin kurgusuna kapılmışsın her şeyin kusursuz olduğunu düşünüyorsun. Sky gidip istediği kişi ile yatsın ki Walt öyle diyordu mananla bakkalla yat diye. Lakin o ılık tavırlar saçmalığın daniskası. Sky göslerini ayırmış ışın çıkaracak neredeyse hayvani bir şekilde bakıyor ve lafı koyuyor ama Walt aga küçük emrah misali boynunu büküp gidiyor. Akasya Durağı izler gibi izleme istersen bu dizileri.
napsin dovsun mu
adam ailesini dusunuyor cocuklarini dusunuyor sen olsan nasil tepki verirdin onu dusunuyosun biraz empati pls. herifin bir sirri var kadinla iyi gecinmek zorunda yoksa isler tepetaklak olabilir anladinmi meseleyi
Yahu ben zaten empati kurduğum için saçma buluyorum o davranışları. Döve veya dövmez orası ayrı mesele ama ezik-mazosist gibi kıvrım kıvrım kıvrılmaz karşısında. Hem Walt'u ispiyonlayamazdı kendiside battı bir noktadan sonra. İyi geçinmek zorunda olan birisi varsa o da Sky olmalı. Walt dediğin adam değen ölüyor sonuçta
Bak mesela Sky ve çocuklar Hank'in evinde korumadayken Walt'da Frings'i öldürmeye çalısıyorken gayet normaldi. Ama öldürünce mala bağladı bir anda oldu.
bunlari gecelim ve dizinin mukemmel olduguna kanaat getirelim ne dersin
keşke 1 sezon daha sürebilseydi biraz daha görseydik geleceği
Olm uzak işte. 3. sezonda gidip Tedd ile yatmasının mantığı nedir? Walter'ın ultra light tavırları falan nedir arkadaş. İş yerine gidip çiçek saksını adamın camına atmasıyla çözüldümü yani. Her haltı yapan skyler ama hep özür dileyen Walt
Walter her şeyi ailesi için çocukları için yapıyor ama motosikletli çocuğun ölmesi umurunda değil.
İlk cümle için, hiç bir kadını büyük hayal kırıklığına uğratıp intikam arzusuna sokmamışsın demek ki bunlar sana gerçek dışı geliyor ne mutlu sana
İkinci cümle yanlış, çünkü dizinin en sağlam repliklerinden:
"I did it for me. I liked it. I was good at it. And I was really -- I was alive."
Yaptığımız kötü şeylere hep bir kılıf buluruz, zorundaydım, onun için, bunun için, senin için, aslında hepsini kendimiz için yaparız. WW de bunu kendine ve karısına itiraf etti finalde.
Walter'a şizofren diyebiliriz aslında. Evde layt ismail, dışarda taş fırın ekmeği.
Ya benim Skyler'a olan ön yargımdan dolayı objektif bakamıyor olabilirim. Bu yüzden Hayri'nin tavsiyesi ile mutabık kaldım sizlerle. Vasat olan dizi notumu vasatın üstünün üstü olarak değiştirdim![]()
Yav olur böyle şeyler. Beğenmeme kısmın beni ilgilendirmiyor da saçma dediğin noktalar en hoşuma giden noktalardı o yüzden girdim araya![]()