Dizinin son bölümünü dün akşam izledim. Hani dizi de dememek lazım buna bu başka birşey bu adını koyamıyorum. Hani başyapıt demek lazım herhalde. Bir televizyon dizisinden öte toplam 62 parçaya bölünmüş olağandışı bir şaheser desem herhalde yanlış olmaz. Kara komedi, polisiye, dram, gerilim, psikoloji harika bir şekilde harmanlanmış. Senaryosu, kurgusu, gerçekçiliği, oyunculuk kalitesi, görüntü kalitesi, her sezon daha da üstüne koyarak artan heyecan ve kalite vs... Bryan Cranston ve Vince Gilligan başta olmak üzere bu yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık. Ben bir diziye böyle bağlandığımı hatırlamıyorum. 2 hafta boyunca tıpkı her fırsatta sigara yakmak için fırsat kollayan tiryakiler gibi fırsatını bulduğum her anda bir bölümünü bitirdim. Koskoca 5 sezonu iki haftada gömdüm afiyet olsun

Öyle bölümler vardı ki; bu diziyi güncel olarak takip etmiş olan fanları için bir sonraki bölümü bir hafta boyunca beklemek ızdırap olmuştur eminim.Sezon finallerinden sonra başlayacak bir sonraki sezonun başlangıcını beklemeyi hayal edemiyorum bile

Çok şükür ki dizi tamamlandıktan sonra hiçbir spoiler yemeden bu diziye bulaşmışım.
Bir Game of Thrones fanı olarak Breaking Bad denen dizi nasıl olur da Game of Thrones gibi bir yapımdan daha çok puan alabilir, bu diziyi bu kadar iyi yapan nedir, neden insanlar avatarlarına kel, sakallı, gözlüklü ve yaşlı bir tipin resimlerini koyarlar diyordum hep ama ağzımın payını aldım

Bu yapımın, insanı kendine bağlayan çok farklı bir kimyası var.
Walter White başta olmak üzere özellikle Jesse Pinkman, Hank Schrader, Gustavo 'Gus' Fring karakterleri olağanüstüydü.
Heisinberg için ise şu söylenebilir; Remember your name yo!!