Breaking Bad

@Erman Atlı

Efso yazmışsın. Yemin ediyorum gözlerim doldu yani o derece

Bir kaç senenin çok çabuk geçmesini istiyorum, çünkü bir kere daha BB izlemek için sabırsızlanıyorum :)

Dizinin son bölümünü dün akşam izledim. Hani dizi de dememek lazım buna bu başka birşey bu adını koyamıyorum. Hani başyapıt demek lazım herhalde. Bir televizyon dizisinden öte toplam 62 parçaya bölünmüş olağandışı bir şaheser desem herhalde yanlış olmaz. Kara komedi, polisiye, dram, gerilim, psikoloji harika bir şekilde harmanlanmış. Senaryosu, kurgusu, gerçekçiliği, oyunculuk kalitesi, görüntü kalitesi, her sezon daha da üstüne koyarak artan heyecan ve kalite vs... Bryan Cranston ve Vince Gilligan başta olmak üzere bu yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık. Ben bir diziye böyle bağlandığımı hatırlamıyorum. 2 hafta boyunca tıpkı her fırsatta sigara yakmak için fırsat kollayan tiryakiler gibi fırsatını bulduğum her anda bir bölümünü bitirdim. Koskoca 5 sezonu iki haftada gömdüm afiyet olsun :crushed: Öyle bölümler vardı ki; bu diziyi güncel olarak takip etmiş olan fanları için bir sonraki bölümü bir hafta boyunca beklemek ızdırap olmuştur eminim.Sezon finallerinden sonra başlayacak bir sonraki sezonun başlangıcını beklemeyi hayal edemiyorum bile :) Çok şükür ki dizi tamamlandıktan sonra hiçbir spoiler yemeden bu diziye bulaşmışım.

Bir Game of Thrones fanı olarak Breaking Bad denen dizi nasıl olur da Game of Thrones gibi bir yapımdan daha çok puan alabilir, bu diziyi bu kadar iyi yapan nedir, neden insanlar avatarlarına kel, sakallı, gözlüklü ve yaşlı bir tipin resimlerini koyarlar diyordum hep ama ağzımın payını aldım :D Bu yapımın, insanı kendine bağlayan çok farklı bir kimyası var.

Walter White başta olmak üzere özellikle Jesse Pinkman, Hank Schrader, Gustavo 'Gus' Fring karakterleri olağanüstüydü.

Heisinberg için ise şu söylenebilir; Remember your name yo!! :cigara:

Avatarinda Jesse pembeadam olanlara da saygi lutfen !! :d

Dizi on numara dizi fakat Jesse'deki dönüşümü abartılı buluyorum. Bu arada Heisenberg belki de dizi tarihinin en iyi yalancısıdır.

Diziyi 2 gün önce bitirdim ve hayatımda büyük bir boşluk oluştu sanki. Ne desem bilemiyorum, hakikaten muazzam bir baş yapıt.

Ayrıca dizide ki favori karakterim Saul Goodman'ın "Better Call Saul" dizisi başlayacakmış, buna da sevindim :encouragement:

Better Call Saul (TV Series 2014– ) - IMDb

Yorumlari okuyunca ozledigimi fark ettim. Tekrar baslicam sanırım. :D

-Tapatalk-

diziyi bitirdikten sonra need for speed filminin fragmanını izleyin ;)

diziyi 9/10 yapan skyler -vede cranston-

sopranosta carmela gibi misal

Diziyi 2 gün önce bitirdim ve hayatımda büyük bir boşluk oluştu sanki. Ne desem bilemiyorum, hakikaten muazzam bir baş yapıt.

Ayrıca dizide ki favori karakterim Saul Goodman'ın "Better Call Saul" dizisi başlayacakmış, buna da sevindim :encouragement:

Better Call Saul (TV Series 2014– ) - IMDb

ayni duyguyu ben de yasamistim..bir kac gün daha gecsin sonra toparlarsin yine kendini..:DD

sopranos´da paulie gualtieri breaking bad´de saul goodman dizinin gizli kahramanlardir...

ayni duyguyu ben de yasamistim..bir kac gün daha gecsin sonra toparlarsin yine kendini..:DD

sopranos´da paulie gualtieri breaking bad´de saul goodman dizinin gizli kahramanlardir...

Sopranos'u izlememiştim, o zaman ona da başlayayım ben en yakın zamanda. ;)

tumblr_n7ajouuZ9b1qatlc9o1_1280.jpg

Muslera da sıkı bir BB hayranıymış beyler 3 sezonu 2 günde bitirmiş işte gerçek galatasaraylı

Yaklasik 100€ya DVD setini aldim ve ikinci kez izledim. Ve fikrim degismedi: greatest of all time.

Yakin bir zamanda birde ingilizcesini izleyecegim.

Geri
Üst Alt