Breaking Bad

başarılı elbet ama bi süre sonra sıkıyor

dexter fln ızleyınız
Başladım diye hatırlıyorum ama bana göre olmadığını düşününce bir yerde bıraktım. Zevkler farklı olabilir. Vagabond ve Lupin'den herhangi birini izlediniz mi ? Araştırmadan rastgele izlemiyorum genelde bunlar iş görür gibi.

Başladım diye hatırlıyorum ama bana göre olmadığını düşününce bir yerde bıraktım. Zevkler farklı olabilir. Vagabond ve Lupin'den herhangi birini izlediniz mi ? Araştırmadan rastgele izlemiyorum genelde bunlar iş görür gibi.
izlemedım ama isimlerine bakınca dandik gibi

Cidden izlemedim baba, merak ediyorum, harbiden iyi mi herkes övüyor
Gerçekten çok iyi. Sadece hapisten kaçma hikayesi yok. Herkes en güzeli birinci sezon diyordu ama esas hikaye ikinci sezonda başlıyor ve hikaye nasıl ilerleyecek kestiremiyorsun.
Mesela birinci sezonda çok klişeler var. Kaçarken aha yakalandılar diye bölümü bitiyorlar ama tabiki yakalanmıyorlar. İkinci sezon öyle değil. Muazzam.

BB bu dünyadaki yaşayan insanların tamamı içindir. Benim için değil veya bana göre değil kabul edilemez. Oturup bütün insanlık izlemelidir

Geçenlerde 5. Kez bitirdim.

Her seferinde daha büyük keyif alıyor ve bambaşka detaylar görüyorum.

Başyapıt.

bir bu dizi bir de generation war. karakter gelişimini izleyiciye bu kadar geçiren başka bir yapıma denk gelmedim

Bende rahat 4-5 defa izlemisimdir, keske hafizamdan silip ve yeniden izleyebilsem, manyak dizi yav

Güzel dizi - 6 7 bölüm haricinde ama ne olduğunu bildiğin için tekrarı sarmıyor.

Ben hic izlemedim. Izlememi Tavsiye edermisin?
Ciddi misin? Keske sen olabilsem, kesin izle, gelmis gecmis en iyi dizilerden sayiliyor

„Breaking Bad çok iyi eleştiriler aldı ve iki Altın Küre ve 16 Emmy ödülüne layık görüldü. 2014 yılında tüm zamanların en çok reyting alan dizisi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.“

Geri
Üst Alt