- 28 Haziran 2010
- 28.901
- 27.589
- 3.138
bir diziyi bir kitabı birden fazla okuyan ruh hastasıdır
sokağa çıkarılmamalıdır
Neden bu kadar sinirlendin unsal ? Sakin ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir diziyi bir kitabı birden fazla okuyan ruh hastasıdır
sokağa çıkarılmamalıdır
burada sinirli bir şekilde yazılmamışNeden bu kadar sinirlendin unsal ? Sakin ol
O halde efsaneyi hatırlayalım
Gerçekten efsane sahnelerden biriydi.
sopranos izlemiş biri değilsin sanırımTarihin en iyi dizisi olduğu konusunda hemfikiriz sanırım, güzel.
not: diziyi tek seferde izledim, aralıksız biçimde. Bazı bölümlerde bitsin diye ağlayacak noktaya geldim(atlayarak izlemem asla bir diziyi) ama bittikten sonra 1 ay tesirinden çıkamadım. Baba dizilerin çoğunu izlememe rağmen rakip göremiyorum BB'ye, belki the wire olabilir ama yok yok o da değil.
Overrated.sopranos izlemiş biri değilsin sanırım
Overrated.
Tekrar baslamis idim demin bu bolumu izledim, cesinin bu bölümdeki salakliklari efsane. Bir önceki bölümde de goodmanla tanışıyorlar. O da efsane bir bölüm.
Saul'un Lalo Salamanca'dan bahsettiği bölüm geldi mi?Tekrar baslamis idim demin bu bolumu izledim, cesinin bu bölümdeki salakliklari efsane. Bir önceki bölümde de goodmanla tanışıyorlar. O da efsane bir bölüm.
Millet bu diziyi nasil sıkıcı buluyor, ne tür bir zevkleri var cozemedim.
Diziyi en cok sevenlerin aysalcilar olmasi enteresan. Bu dizi üzerinden mi haberlesiyor bu ekip ?
Ahmet Özgün Güven gibi saygı değer üyeye ays*lci demen hoş değil .
Yok daha gelmedim oraya, s2e9da biraktim. Gece devam.Saul'un Lalo Salamanca'dan bahsettiği bölüm geldi mi?
Sahsima hakaretten raporladim.Diziyi en cok sevenlerin aysalcilar olmasi enteresan. Bu dizi üzerinden mi haberlesiyor bu ekip ?