Breaking Bad

Cevap: Breaking Bad

4.sezonuda bitirmiş bulunmaktayım.Müthiş dizi gerçekten.2-3 günde 4.sezon bitti :) Şimdi 5.sezona başlayıp başlamama konusunda kararsızım.5.sezonun 2.yarısı Temmuz'da çekilecekmiş sanırım.O kadar beklemektense toptan bekleyip o keyfi yaşamak daha bir başka bişey.

Bu arada bu şarkı fena :asd:

[video=youtube;NxSMsuXGJI4]https://www.youtube.com/watch?v=NxSMsuXGJI4[/video]

Game of thrones bitsin başlarım :D

Renktaş bence hemen başla.Dizide zaman kısalması oluyor sanki.Dakikaların nasıl geçtiğini anlamıyorsun.Bu arada izlediğim sitedenmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bölüm başlarında o sıkıcı tanıtımları kaldırmışlar.O çok hoşuma gitti mesela.

Şu Skyler karakteri yüzünden küfürbaz oldum.Onun olduğu sahnelerin çoğunu geçiyorum direk.Jesse de son bölümde tepkileryle fena yardırdı ama.:asd:

Son bölümde Jesse fena yardırdı. Komedi dizilerinde o kadar gülmedim yahu. :asd:

Aşmış bir dizi, aşmış.

Offff tek kelimeyle mükemmel bir dizi yaa walt harbiden suyunu çıkarmaya başladı işin :asd:

Heisenberg kral adam da Walt bokunu çıkarmaya başladı...

Doğru bildin derken adamda Clint Eastwood'u gördüm resmen:tiphat:

Her acidan. Mike ölmemeliydi, adam cekip gidecekti zaten. Diger adamlarin isimlerini de Lydya midir nedir o kadindan ogrenebilirdi ki kendisi de sonradan bunu 'akil' edebildi. Kac bolum kaldi?

Her acidan. Mike ölmemeliydi, adam cekip gidecekti zaten. Diger adamlarin isimlerini de Lydya midir nedir o kadindan ogrenebilirdi ki kendisi de sonradan bunu 'akil' edebildi. Kac bolum kaldi?

Simdi beyler biraz spoil gibi de durabilir ama soyle açiklayim.. Bu tarz dizi/ filmlerde.. Bu isleri ceviren kisiler dizi/film'in baslarinda idole edilir sonlarina dogru berbat bir sekilde yok olurlar.

Verilmek istenen mesaj çok açiktir.. Evet kolay para çekicidir, cazip gelir.. ama bu isin sonu b*ok yolu koçum, sakin deneme!.. ornek olarak Tanrinin sehri yada Scraface gibi bas yapitlar mevcuttur.

Walter'in gozu donmus durumda.. Insanlar o karakterden yavas yavas igrenme moduna giriyor.. Bu isten sonunda zararsiz kurtulmasi buyuk mucize olur bana gore.. Yalniz Jesse belki kendini kuratrir belki kurban edilir orasini bilemem, senariste kalmis bir olay.Ki jesse'in kurtulmasi bile bana gore bir "happy end" olarak nitelendirilebilir.

Niye yani hocam Mike öldü diye saçmalamışlar mı oluyo ? Walt'un Mike'ı vurmasının asıl sebebi isimleri alamamış olması değildi zaten gider ayak saydırdı durdu Walt'a fena sinirlendirdi ... İzlediğim en mantıklı, saçmalamaların ve gereksiz olayların en az olduğu dizidir net ...

Hocam objektif acidan gayet guzel ama duygusal acidan sacmalandi. Ben duygusal acidan yaklastim :D.

Geri
Üst Alt