Breaking Bad

Cevap: Breaking Bad

Finali şimdiden görür gibiyim Jesse, Walter'ı gebertecek gibi duruyor yo...

Vay anasini, 8. bolumun sonu ortaligi karistiracak :D.

Her konuda inanılmaz dikkatli olan Walt o kitabı tuvalette öyle saklıyor !!!

Şimdi işin yoksa 2013ü bekle

Dandirik diziler 9 10 sezon gider hep ayni temada.

Breaking Bad gibi bir dizi 5. sezonda bitiyor :mad:. Son 8 bölüm ocak 2013 den itibaren basliyor. Yemin ediyorum o son 8 bölümün her gün 5er dakikasini izleyecegim 72 gün boyunca breaking bad izleyebilecegim ozaman. :o

Bi dakka nasıl yaa kalbime indirmeyin şimdi haftaya pazartesi yeni bölüm yokmu? :SS: Nasıl dayanırım abi mükemmel yerde bitirdiler bide şerefsizler yaa offf :SS:

İzleyipte anlıyamadığım dizilerdendir birde ortalarında izlemeye başlamıştım

İzleyipte anlıyamadığım dizilerdendir birde ortalarında izlemeye başlamıştım

Ortalarında izlemeye başladığın bi dizi anlamaya çalışman zaten hata. Türk dizisi izlemiyorsun. Türk dizilerini istersen final bölümünü izle sadece yine sorun olmaz ancak bu tarz dizilerde 1 sn kaçırman bile bazen bütün bölümü anlamamana sebep olabilir.

uzun ugraslar sonucunda bende artik izlemeye basladim ..2.bölümü bitirdim..Gayet iyi bir Diziymis..Pinkman Jesse manyak Yau..adam MilfHunter mis..ilerki bölümleri merakla bekliyorum:D..her gün 1bölüm izlemeye calisacagim

Tavsiye edenlere tesekkürler..Türk dizileri halt etmis gercektende..KVP yine bakilacak ama :D

Yeni başladım tavsiyeler üzerine ve 1.sezonu dün bitirdim.

Gerçekten güzel ve akıcı bir dizi.

Prison Break'i bitirdim başka dizilerden hoşlanmam diye korkuyorum.Bu dizinin ilk 3 bölümünü indirmişim devam edeyim mi? 24 sayfa okumayayım şimdi :)

benim dizi :ayatollah:

Geri
Üst Alt