Breaking Bad

Cevap: Breaking Bad

İlk 8 bölümünü izledim ve filmi bırakma aşamasındayım sorun bende mi? :)

İlk 8 bölümünü izledim ve filmi bırakma aşamasındayım sorun bende mi? :)

8 bölüm izleyip hala bağımlılık yapmadıysa bırak bence :asd: Ben ilk bölümden bağımlı olmuştum şuan 4. sezona geçtim 2. ve 3. sezonda bol aksiyonlu sağlam çok bölüm var.

Sherlock u bitirmemin ardından az önce bu diziye de başladım çok iyi olduğu söyleniyor hadi bakalım.

8 bölüm izleyip hala bağımlılık yapmadıysa bırak bence :asd: Ben ilk bölümden bağımlı olmuştum şuan 4. sezona geçtim 2. ve 3. sezonda bol aksiyonlu sağlam çok bölüm var.

Aksiyon,heyecan veya komedi olmayınca içinde beni pek sarmıyor yada Prison Break'den sonra beni kesmedi.

hayır beğenmeyen olabilir bence de çok harika değil abartılmış sevenleri tarafından ortalama bir dizi prison fringe game of ile karşılaştırınca bende boşlukta kaldıkça izliyorum ama kilitlemiyor koltuğa

hayır beğenmeyen olabilir bence de çok harika değil abartılmış sevenleri tarafından ortalama bir dizi prison fringe game of ile karşılaştırınca bende boşlukta kaldıkça izliyorum ama kilitlemiyor koltuğa

Ahahahaha lan Breaking Bad ile Prison Break'ı kıyaslıyor. 1. sezonu hariç Prison Break bildiğin çöp.

Breaking bad izlediğim en kaliteli dizi diyebilirim.

Breaking Bad candır can her insanın ölmeden önce mutlaka izlemesi lazım.

house bitireyim buna baslicam dizi kalmadi baska

ben bu diziye 2. sezondan sonra bağlandım. bir çok dizi izliyorum breaking bad en iyi ve en kalitelerinden. bu arada 5.sezon 9. bölüm ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

izlediğim en iyi dizilerden :yenieek: PB ile kıyaslamak bu diziye hakarettir

Geri
Üst Alt