Breaking Bad

Bence walter herkezi oldurucek. (Jesse, hank ve ailesi, ve kendi ailesi) vede en son hapi kendi icicek.

Yada is birligi yaptigi kadinin adamlari olduruce oda kacicak.

o zehiri hiç beklenmedik biri üzerinde kullanacak ama kim?

skyler olabilir.

walter white walker

tumblr_mkk4cfBzJR1qzpxx1o1_1280.jpg

Çok iyiymiş bu:ka21: Arka planım "Patrick Jane"den W.W.W'a geçiş yaptı:ka21:

dexter spartacus game of thrones arrow vb bir çok yabancı diziyi bitirdim bu diziyi tavsiye edermisiniz ? geçen sene ilk bölümünü izlemiştim ama sarmadığı için kapatmıştım

sıçan suratlı marie umarım en kısa zamanda ölürsün.

son gene efsanydi

ilk 2 bölümünü izledim sarmadı bu dizi

Çok buyuk beklentilerle izlemeye basladim diziyi ve ilk sezon bitene kadarda beklentilerimi acikcasi karsilamadi. Bir sure ara verdim ve simdi izlemeye devam ediyorum 2.sezon 10. bolumdeyim ve daha cok hosuma gitmeye başladı. Artik birakmadan butun sezonlari bitiririm.

♧tapatalk♧

Iste bu

Super bolumdu..

Son 2 bolunun aksina super gitti valla ozlemisim

ufaklığı nasıl engelliyecek şimdiden merak ediyorum. engelldiği kesinde gerisi işte...

Uzun bir aradan sonra yeni bolumleri yayinlanmaya baslayinca ne kadar harika bir dizi oldugunu hatirladim.

jesse yanlış yere dokunuyor

Çok buyuk beklentilerle izlemeye basladim diziyi ve ilk sezon bitene kadarda beklentilerimi acikcasi karsilamadi. Bir sure ara verdim ve simdi izlemeye devam ediyorum 2.sezon 10. bolumdeyim ve daha cok hosuma gitmeye başladı. Artik birakmadan butun sezonlari bitiririm.

♧tapatalk♧

Her sabah 06:55'de kalkıp işe gidiyorum. Bu dizi yüzünden her gece 03:00'de yatıyorum. Hayatımda izlediğim en güzel dizi.

Geri
Üst Alt