Breaking Bad

20611070.jpg
emre-colak.jpg

ikiside ayni kafa

:asd: :asd: :asd:

Son bölüm neydi öyle, elim ayağım titredi, kalpten gidiyorum sandım.1 hafta nasıl bekleyeceğiz lan.

ya tamamda sonunda dramtize edicez diye öyle salkalık yapmalarına gerek yoktu birilerinin bu bölümden ölmesi lazımdı.

şu gangı seviom ben ya fazla reizler

jesse tam bi gede cikti walt onu milyoner yapti kac kere hayatini kurtardi su yaptigi seye bak ama unutmayin SNITCHES GET STITCHES

jesse tam bi gede cikti walt onu milyoner yapti kac kere hayatini kurtardi su yaptigi seye bak ama unutmayin SNITCHES GET STITCHES

Kanky kafam bullak oluyor yanlis yerleri olsada ben walta hak veriom ya hanki sevsemde o reis gangin haklarini bildirmesini istiyorum. Ww rulez.

Kanky kafam bullak oluyor yanlis yerleri olsada ben walta hak veriom ya hanki sevsemde o reis gangin haklarini bildirmesini istiyorum. Ww rulez.

jesse iki bolum oncesi en sevdigim karakterdi simdi crystal'inda etkisi vardir tam bir gede emosyonel menstruasyon yapan bi kediye donustu umarim sikar biri kafasina

Jesse tum sempatikligi karizmasi gitti zaten sonu gelmeyen tripler vs

2. sezon çok kötü şuanda izliyorum umarım 3 ve 4'te bu kadar sıkıcı değildir.

şu diziyide beğenmiyonuz ya ne beğeneceksiniz vicdansızlar

ya tamamda sonunda dramtize edicez diye öyle salkalık yapmalarına gerek yoktu birilerinin bu bölümden ölmesi lazımdı.

şu gangı seviom ben ya fazla reizler

Butonu bulamadım:D

---------------spoiler----------

Aynen Gomie kesin ölür diyordum, açıkta bekliyorlar çünkü 6-7 kişi otomatik silahlarla nişan almış vurulsalar daha iyi olurdu. Sanırım breaking bad de 5 sezondur eleştirdiğim tek şey. Çok önemli bir nokta değil tabii bölüm çok iyiydi.

--------spoiler---------

Butonu bulamadım:D

---------------spoiler----------

Aynen Gomie kesin ölür diyordum, açıkta bekliyorlar çünkü 6-7 kişi otomatik silahlarla nişan almış vurulsalar daha iyi olurdu. Sanırım breaking bad de 5 sezondur eleştirdiğim tek şey. Çok önemli bir nokta değil tabii bölüm çok iyiydi.

--------spoiler---------

Abi oylede bende kalitesini bazi noktalar icin sorgulatiyor. Anlamsiz cok hemde. Zaten hayvan gbi izleyicin var ne mallastiriyorsunda uzatiyorsun

Geri
Üst Alt