Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
bittiğinde ağlıcaksın günlerce tribe giriceksin ama herşey zamanla geçiyor![]()
Olum içimi karartınız be bitirmiyorum arkadas bu diziyi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bittiğinde ağlıcaksın günlerce tribe giriceksin ama herşey zamanla geçiyor![]()
Olum içimi karartınız be bitirmiyorum arkadas bu diziyi![]()
Etkikeyici olsun ama bile bilim kurguya kacmasin fazla sana guveniyorum doktor bey antidepresan tarzi huzura erdirecek biseylerbittiğinde sana reçete(dizi) yazıcam bunu atlatıcaz![]()
narcos başla renktaş game of thrones benim boşluğumu doldurdu sen onuda izliyosun sanırım postunu gördüm o konudaDeme öyle ya vallahi uzuldüm bitince neye baslıycaz reis ?
Podyum varda izlemiyorum nasıl diye sormus olabilirim peki bu oz diye bir dizi var eski amerikan hapisahaneleri var onu cok met ediyorlar onuda merak etmiyor degilim dexter nasıl ?narcos başla renktaş game of thrones benim boşluğumu doldurdu sen onuda izliyosun sanırım postunu gördüm o konudabide fringe çok övüyolar
dexter çok kötü bence ilk sezonu bitiremedim bende breaking badden sonra başladım ona da sarmadı ben çok zor dizi beğenen biriyim The Wire diye bir dizi var onu da tavsiye ederim OZ hakkında hep olumlu eleştiriler geliyor ama Fantastik tarz seviyosan Gotham başla bence batmanin gençliği penguenin gençliği jim gordon odaklı bir diziPodyum varda izlemiyorum nasıl diye sormus olabilirim peki bu oz diye bir dizi var eski amerikan hapisahaneleri var onu cok met ediyorlar onuda merak etmiyor degilim dexter nasıl ?
Etkikeyici olsun ama bile bilim kurguya kacmasin fazla sana guveniyorum doktor bey antidepresan tarzi huzura erdirecek biseyler![]()
reçete istiyosan avatarındakini öner bana başlamak istiyorum ona bendebittiğinde sana reçete(dizi) yazıcam bunu atlatıcaz![]()
İsim alabilirmiyim doktor bey zaten profilde bile dikkat çekiyor.geym of dıronsu pek tasvip etmiyorum o tip seviyorsan izle, narcosu hiç izlemedim iyi diyorlar yakında başlarım benim önerim avatarımda duruyor aslında breaking bad tribinden çok rahat çıkarıcak bambaşka bir tarz dizi adeta bir antidepresan![]()
dizidaş olmadı bak bu geym of throns başyapıttır tam anlamıyla boşluk doldurur en iyi dizilerden seçildi zaten imdb puanları çok yüksek.geym of dıronsu pek tasvip etmiyorum o tip seviyorsan izle, narcosu hiç izlemedim iyi diyorlar yakında başlarım benim önerim avatarımda duruyor aslında breaking bad tribinden çok rahat çıkarıcak bambaşka bir tarz dizi adeta bir antidepresan![]()
dexter çok kötü bence ilk sezonu bitiremedim bende breaking badden sonra başladım ona da sarmadı ben çok zor dizi beğenen biriyim The Wire diye bir dizi var onu da tavsiye ederim OZ hakkında hep olumlu eleştiriler geliyor ama Fantastik tarz seviyosan Gotham başla bence batmanin gençliği penguenin gençliği jim gordon odaklı bir dizi
Şu breakin bad bitsinde ozanla senin ortak bir onerinden bir ilaç kullanirizdexter çok kötü bence ilk sezonu bitiremedim bende breaking badden sonra başladım ona da sarmadı ben çok zor dizi beğenen biriyim The Wire diye bir dizi var onu da tavsiye ederim OZ hakkında hep olumlu eleştiriler geliyor ama Fantastik tarz seviyosan Gotham başla bence batmanin gençliği penguenin gençliği jim gordon odaklı bir dizi
kötününde kötüsü niye sarmadı anlamadım gerçi ilk sezon çok kötü ondan sonra başlıyo herşey dediler ama ilk sezonu yarıladım bıraktımDexter kötü mü![]()
Aha ortalık karıştıDexter kötü mü![]()
Puki doğru hamleler yapıyoŞu breakin bad bitsinde ozanla senin ortak bir onerinden bir ilaç kullaniriz![]()
İsim alabilirmiyim doktor bey zaten profilde bile dikkat çekiyor.
Bendede presion breakle basladi bora simdi breaking badle devam ediorPuki doğru hamleler yapıyosorabilirsin bize yabancı dizi hastalığı var bende ama kurgu çok önemli
Şu breakin bad bitsinde ozanla senin ortak bir onerinden bir ilaç kullaniriz![]()
Tamm basliycam buna şu breakin bad bitinceSHAMELESS
özet geçeyim bir aile var bu ailedeki tüm bireyler ayrı piskopad bir baba var ayyaş 7/24 içiyor hayatın anlamını bulmuş gibi bir havada takılıyor çoçukları için parmağını kımıldatmaz bencil narsist biri, bir tane abla var bu ablamız bölümbaşı 3 erkekle sevişir kendini kardeşlerinin bakımına adamıştır diğer karakterlerin birçoğuda efsane hepsini anlatmayayım tek tek tarzı çok farklı dizinin :/
ikisi de çok özellikli diziler bu kadar dizi izledim Breaking bad gibi görmedim oha oha dediğim bölümler olmuştur bu kadar güzel bir kurgu olamaz game of thronesda hiç beklemediğin şeyler olabiliyor izlemen lazım.Bendede presion breakle basladi bora simdi breaking badle devam edior