- 31 Ağustos 2010
- 10.404
- 47
- 353
ahahah senin aşı tutmaz biraderborayla ortak bir noktada buluşabileceğimizi sanmıyorum tedavi yöntemlerimiz çok farklı![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahah senin aşı tutmaz biraderborayla ortak bir noktada buluşabileceğimizi sanmıyorum tedavi yöntemlerimiz çok farklı![]()
Game of thrones aklimda zaten o kadar methini duyduk bir denmeye deger yaniikisi de çok özellikli diziler bu kadar dizi izledim Breaking bad gibi görmedim oha oha dediğim bölümler olmuştur bu kadar güzel bir kurgu olamaz game of thronesda hiç beklemediğin şeyler olabiliyor izlemen lazım.
şöyle söyliyim ben başlamadan önce Breaking badin üzerine dizi olmaz diyerek başladım ama izledikten sonra aradığım şeyi buldum dedim onda da senaryo çok güzel ilerliyo istemediğin şeyler oluyor ama milyon dolarlık bütçesi ve efektleriyle övgüyü hakediyo.Game of thrones aklimda zaten o kadar methini duyduk bir denmeye deger yani
Acaba bn hatayi bastmi yaptin en iyi dizileri en basta izlyrekşöyle söyliyim ben başlamadan önce Breaking badin üzerine dizi olmaz diyerek başladım ama izledikten sonra aradığım şeyi buldum dedim onda da senaryo çok güzel ilerliyo istemediğin şeyler oluyor ama milyon dolarlık bütçesi ve efektleriyle övgüyü hakediyo.
Breaking bad her zaman izlenebilir gerçek anlamıyla hayatına girmiş bir kazançtır Walter whiteAcaba bn hatayi bastmi yaptin en iyi dizileri en basta izlyrek
Gus Fring akargerçi ben breaking bad den sonra prison break i tekrar bitirip shamelessa başlamıştım
breaking bad genellikle ağır gidiyor ama gaza bastımı özellikle 8.bölümlerden sonra olur genelde inanılmaz tempo yapıyor acaip gerip gaza getiriyor adamı bu kadar gerildiğim başka bir dizi hatırlamıyorum
Ya gerçekten breaking bad inanılmaz degisik bir dizi ne cok aksiyon var ne cok heycan ama inanılmaz derecede surukluyor seni gidiyorsun onla beraber adamlar harbiden yapmış ya yapmis korku olabilir zaten bundan sonra yavaş yavaş hepsini izliycemBreaking bad her zaman izlenebilir gerçek anlamıyla hayatına girmiş bir kazançtır Walter whiteo yüzden öyle düşünme korku tarzı seviyosan American horror story de olabilir
![]()
Gus Fring akar
Breaking badi sevmemizin nedeni çok gerçekci olmasıdır Walter hata yapıyo sürekli yakalanma telaşıyla yaşıyo ve delilleri bırakıyo belki bizde bu işe girsek aynısını yapardık onu hissediyosun o yüzden çekici geliyor bu diziYa gerçekten breaking bad inanılmaz degisik bir dizi ne cok aksiyon var ne cok heycan ama inanılmaz derecede surukluyor seni gidiyorsun onla beraber adamlar harbiden yapmış ya yapmis korku olabilir zaten bundan sonra yavaş yavaş hepsini izliycem
onun ölmesini baya içerlemiştim ama kurgu süperdi hector zile bastı güüm en son ordan çıkarken ki iskelet hali komediydihaha onu yazıcaktım adını unutmuşum tavukçu baba gus onun sezonu harikaydı 4.dü galiba
HahaBreaking badi sevmemizin nedeni çok gerçekci olmasıdır Walter hata yapıyo sürekli yakalanma telaşıyla yaşıyo ve delilleri bırakıyo belki bizde bu işe girsek aynısını yapardık onu hissediyosun o yüzden çekici geliyor bu dizi![]()
her karakterin kendine öz bir yapısı var jesse pinkman efsanedir Skyler ve marryden nefret edersin oyunculuk mükemmelHahaaynen prision breakte inşaat muhendisi olsaymisim keske diyordum bunda da kimyaci ������
onun ölmesini baya içerlemiştim ama kurgu süperdi hector zile bastı güüm en son ordan çıkarken ki iskelet hali komediydi![]()
Harbiden mukemmel bir oyunculuk var bu a dan z ye kadar boyleher karakterin kendine öz bir yapısı var jesse pinkman efsanedir Skyler ve marryden nefret edersin oyunculuk mükemmel
Walter white istediği herşeyi yapar sadece istemesi yeterliwalter white dünya tarihinin gördüğü en büyük piskopat dahidir heralde, tamam michael sicofield de dahiydi ama piskopat filan değildi böyle![]()
walter white dünya tarihinin gördüğü en büyük piskopat dahidir heralde, tamam michael sicofield de dahiydi ama piskopat filan değildi böyle![]()