Breaking Bad

Devamı gelmeli bu serinin yani pb çekiliyorsa bu da cekilir

?すべての鳥をファック?

Devamı gelmeli bu serinin yani pb çekiliyorsa bu da cekilir

������すべての鳥をファック������

saul goodmana dizi çekmek gibi bir kepazelik yapacaklarına jesse pinkman üzerinden seriye devam edebilirlerdi umarım akıl ederler 4-5 seneye

kötününde kötüsü niye sarmadı anlamadım gerçi ilk sezon çok kötü ondan sonra başlıyo herşey dediler ama ilk sezonu yarıladım bıraktım :)

Dexter'ı beğenmemek garip geldi bana. Bende Breaking Bad'i, Dexter'dan sonra izlemiştim o da açıkçası beklentimin altında kalmıştı.

Dexter'ı beğenmemek garip geldi bana. Bende Breaking Bad'i, Dexter'dan sonra izlemiştim o da açıkçası beklentimin altında kalmıştı.
valla seri katilleri pek sevmem ondan olabilir sanırım tam da izlediğimi söyleyemem yarıladım sezonu Breaking bad çok farklı bana göre ben genelde karakter temalı dizileri seviyorum.

Ben de aksiyonlu dizileri seviyorum genelde, o yüzden Breaking Bad beklentilerimin altındaydı.

Aynen son sezonu kötüydü.
sen beğendiysen bişey diyemem renktaş çünkü beğeneni çok beni sarmadı maalesef ben aksiyonlu da severim konusuna göre mesela daredewil güzel diyolar

Bugün final yapıyorum. Son bölümü izleyip rafa kaldırıyorum bir efsaneyi daha

breakingbadtable.jpg

Hayatımda hiç böyle bir dizi izlemedim resmen uyumadım izlemek için hepsini şahane bir diziydi günlük 5-6 bölüme bakardım vay be.
Saul goodman filan hikaye tırnağı olamaz

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Bu diziyi izlemeyen kalmasın. Harikulade bir dizidir...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel bir dizidir bütün sezonlarını izledim, ama abartıldığı kadar da kaliteli değil. Tabi bu kişisel fikrim.

Geri
Üst Alt