Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.122
- 48.657
- 4.843
Devamı gelmeli bu serinin yani pb çekiliyorsa bu da cekilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devamı gelmeli bu serinin yani pb çekiliyorsa bu da cekilir
valla seri katilleri pek sevmem ondan olabilir sanırım tam da izlediğimi söyleyemem yarıladım sezonu Breaking bad çok farklı bana göre ben genelde karakter temalı dizileri seviyorum.Dexter'ı beğenmemek garip geldi bana. Bende Breaking Bad'i, Dexter'dan sonra izlemiştim o da açıkçası beklentimin altında kalmıştı.
Dexter'ı beğenmemek garip geldi bana. Bende Breaking Bad'i, Dexter'dan sonra izlemiştim o da açıkçası beklentimin altında kalmıştı.
valla seri katilleri pek sevmem ondan olabilir sanırım tam da izlediğimi söyleyemem yarıladım sezonu Breaking bad çok farklı bana göre ben genelde karakter temalı dizileri seviyorum.
Dexter'in son sezonu berbatti bence
sen beğendiysen bişey diyemem renktaş çünkü beğeneni çok beni sarmadı maalesef ben aksiyonlu da severim konusuna göre mesela daredewil güzel diyolarBen de aksiyonlu dizileri seviyorum genelde, o yüzden Breaking Bad beklentilerimin altındaydı.
Aynen son sezonu kötüydü.
Dexter'in son sezonu berbatti bence
İki sezon izledim, pek sarmadı