Nuri Seritay
Cezalı
- 4 Ekim 2009
- 5.205
- 1
- 313
Cevap: Brezilya 2-0 Kuzey Kore | 15 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1
Ben Galatasaray'ı küçültmedim. Son yıllarda Valencia avrupada olsun, oynadığı lig itibari ile olsun bizden daha prestijli. Benim söylediklerimi anlamak isteyen anlar.
Gaayet ne anlattigimi biliyorum.. Birincisi galatasaray´i resmen kücültmüssün su durumda. yaani Valencia senin anlatmana göre Valenciadan kat kat kücük degilmi..?
Konuya gelince benim Forumda mesajlarimi arastir. ben Mehmet Topal´in nasil valencia´ya gittigini daha anlamis degilim. mehmet Topal 5 metreden pas vermekte bile özürlü bir Futbolcu.. Benim Futbol anlayisim budur. ben Elano, Keita, baros, Kewell, Arda(Bu sezon haric), Gio Santos, Emre Colak, Hakan Balta, Lucas Neill, gibi Futbolculari Galatasaray da görmek istiyorum.. Öyle Pas özürlü oyunculari degil. Aslinda birgün o gereksiz Pas hatalari saayesinde kac Gol yedigimizin kanitini sergileyecegim.. Bunun 30% Mehmet Topaldan..
Ben Galatasaray'ı küçültmedim. Son yıllarda Valencia avrupada olsun, oynadığı lig itibari ile olsun bizden daha prestijli. Benim söylediklerimi anlamak isteyen anlar.