Brezilya 2-1 Kuzey Kore | 15 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Brezilya 2-0 Kuzey Kore | 15 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Gaayet ne anlattigimi biliyorum.. Birincisi galatasaray´i resmen kücültmüssün su durumda. yaani Valencia senin anlatmana göre Valenciadan kat kat kücük degilmi..?

Konuya gelince benim Forumda mesajlarimi arastir. ben Mehmet Topal´in nasil valencia´ya gittigini daha anlamis degilim. mehmet Topal 5 metreden pas vermekte bile özürlü bir Futbolcu.. Benim Futbol anlayisim budur. ben Elano, Keita, baros, Kewell, Arda(Bu sezon haric), Gio Santos, Emre Colak, Hakan Balta, Lucas Neill, gibi Futbolculari Galatasaray da görmek istiyorum.. Öyle Pas özürlü oyunculari degil. Aslinda birgün o gereksiz Pas hatalari saayesinde kac Gol yedigimizin kanitini sergileyecegim.. Bunun 30% Mehmet Topaldan..

Ben Galatasaray'ı küçültmedim. Son yıllarda Valencia avrupada olsun, oynadığı lig itibari ile olsun bizden daha prestijli. Benim söylediklerimi anlamak isteyen anlar.

Ne garip insanlar var anlamakta zorluk çekiyorum ya.Galatasaray'ın oyuncusu dünya kupasında 1 gol 1 asist yapıyor.Ama gel gör ki bizim taraftar hala adamı kötülüyor.Ulan fenerin oyuncusuna yapmazsınız bunu be.

Aynen ya. Sanki Fenerli Stoch falan attı golü...

Oy nasıl veriliyor?

Gaayet ne anlattigimi biliyorum.. Birincisi galatasaray´i resmen kücültmüssün su durumda. yaani Valencia senin anlatmana göre Valenciadan kat kat kücük degilmi..?

Konuya gelince benim Forumda mesajlarimi arastir. ben Mehmet Topal´in nasil valencia´ya gittigini daha anlamis degilim. mehmet Topal 5 metreden pas vermekte bile özürlü bir Futbolcu.. Benim Futbol anlayisim budur. ben Elano, Keita, baros, Kewell, Arda(Bu sezon haric), Gio Santos, Emre Colak, Hakan Balta, Lucas Neill, gibi Futbolculari Galatasaray da görmek istiyorum.. Öyle Pas özürlü oyunculari degil. Aslinda birgün o gereksiz Pas hatalari saayesinde kac Gol yedigimizin kanitini sergileyecegim.. Bunun 30% Mehmet Topaldan..

Mehmet Topal her maç en az %90'la pas atıyordu. Takımın en isabetli pas atan adamı. 5 metreye pas atamamak gibi bir durum yok.

Dediklerimin çıkması beni mutlu ediyor. Teşekkürler Elano.

Anti-Elanoculara sağlam kapak olduğu için hala kötülemeye çalışıyorlar, Soda için geçer.

Elano bütün sezon boyunca gerçek mevkisinde oynamadı, Brezilya'da oynadığı yere bakın, bizde resmen önliberoydu adam.

Tamam anladık futboldan zerre çakmıyorsunuz da, bunu bu kadar belli etmeyin bari.

attılar.

goooooooooooooooooooooooooolll

Kore attı.

kuzey kore atti :D

elano cikti gol yediler hahahaha

gooolllllllllllllllll:D:D:D

Goooooooooooooooooooooool

Cevap: Brezilya 2-1 Kuzey Kore | 15 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

2-1 oldu :)

Goool 2-1 oldu :D

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Utanmazlar..

Ulan koskoca ELANO sizin oylarınıza mı kaldı? Fitneci herifler. Rijkaard üstada güveniyorum. Düzgün adamlar alacak yanına ve Elano bu tür klas gollerini bizlere Galatasaray formasıyla izletecek.

Seni kim admin yaptı.Sakin biraz.

Geri
Üst Alt