Yunus Emre Namlı
Parçalı Üye
- 14 Mart 2010
- 4.817
- 1
- 288
Cevap: Brezilya 1-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İlk Yarı | TRT 1
lucio ne hareketler yaptı ama sonunda da faul yaptı
lucio ne hareketler yaptı ama sonunda da faul yaptı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fildişi bir tane kanat bindirmesi yapmadı henüz. Yedekte Keita ve Gervinho var şaka gibi.
Edit: Şimdi yaptılar ilkini.
Arkadaşlar bu Fildişi nin dini durumları nedir?
Aceba bu tarz durumlardan dolayı ayrımcılık falan mı var ?
Sabit kişi kullanmıyor. Frikiklerde penaltılarda bariz Arda seçiyordu. Hatta Elano kullanmaya gidiyordu gönderiyorlardı topun başından kornerlerde de bu olmuştu .
Ahmet, Caner Arda'nın en yakın arkadaşlarından biri. Sabri de keza kullandı zamanında. Fazla iyi niyetlisin.
Yıllarca fener hep bu işten götürdü ligi.Duran top deyince aklıma hep fener gelir benim.Dediğin olayda sene başlarıydı.2.yarı hiç hatırlamıyorum.
Her neyse maç bakalım
ön direğe falan bilerek atmıyor,arda çoğu zaman bayağı kaldıramıyor topu,ayak gücü inanılmaz düşük,kız gibi topa vurmasın artık,topa vurduğun zaman ses çıkaracaksın.
Ben bunlara inanmam. Ağır ithamdır.
Siz fazla kötü niyetlisiniz bence. Rijkaard falan bırakmaz yahu. Barış'a kullandırtsa birşey demeyecekler mi yani?
Fener daum'un ilk geldiği dönemde yani 2003 dolaylarında aşırı duran top çalışıyordu. Ve dediğin gibi götürüyordu işi. Bu sene o kadar yapamadılar örneğin. Organizasyon işidir bu. Eğer futbolcun her maç 90'a asamıyorsa, yapacağı fazla birşey yoktur.
Sen vur Yunus.
Karar verin agalar Hristiyan mı fazla Müslüman mı?