Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 33.014
- 5
- 463
Cevap: Brezilya 3-1 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1
Adam golcü
Adam golcü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana ne kardesim Elano Brezilya milli takiminda cosmus. Galatasaray'da kiz gibi oynadiktan sonra isterse 10 gol, 10 asist yapsin. Dünya Kupasi dönüsünde Keita ile birlikte 10 milyon € üzeri bir teklife satila.
Bana ne kardesim Elano Brezilya milli takiminda cosmus. Galatasaray'da kiz gibi oynadiktan sonra isterse 10 gol, 10 asist yapsin. Dünya Kupasi dönüsünde Keita ile birlikte 10 milyon € üzeri bir teklife satila.
Saçmalamayın yahu. Adam sakatlanmış ders olsun diyorsunuz adamın ayağı kırılmış olabilir kendinize gelin.
Kırık yoktur.Kırık olan adamı öyle ayağa kaldırmazlar direk hastaneye götürürler.Çatlak bile olduğunu sanmıyorum.Zedelenme vardır kaval kemiği bölgesinde büyük ihtimalle
Kırık yoktur.Kırık olan adamı öyle ayağa kaldırmazlar direk hastaneye götürürler.Çatlak bile olduğunu sanmıyorum.Zedelenme vardır kaval kemiği bölgesinde büyük ihtimalle