Brezilya 3-1 Fildişi Sahili | 20 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Brezilya 3-1 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Şu anda o kadar çok sinirliyim ki, kötü şeyler yazmamak için kendimi tutuyorum. Bir adam sahada her türlü çirkefliği yapıyor, bunu eleştirince diğer taraf diyor ki "ama bak adam ne kadar katkı yaptı, sanki diğer takımlarda böyle oyuncu yok". Bu nasıl bir mantık? Kimse Keita kötü oyuncu demiyor (zaten Oscarlık oynuyor o ayrı), ama işin ahlaki tarafında rezalet bir adam. Diğer takımlarda da varmış, varsa var kardeşim o kendi sorunları adamların, ben istemiyorum takımımda böyle artisler. Ben kazanmak için her şeyi yapan Hagi'yi sevdim, o da çok didişirdi ama tek amacı vardı, takımına galibiyeti getirmek, takımı için yapıyordu hepsini. Bu adam ise maç neredeyse bitmiş, sırf karşı takımdan bir oyuncu gitsin de sevinçleri kursaklarında kalsın diye artislik yapıyor. 1 değil 2 değil, yetti be artık.

Arkadaşlar,

Sonuçta Keita kendine yakışmayan bir hareket yaptı, doğru mudur? Doğrudur!

Ama burda Keita'yı asıp kesmeye gerek yok. Bana göre haksızdır, ben de bir daha böyle bir hareket yapmasını istemiyorum Keita'dan, ancak burada birbirimizi kırmanın bir anlamı yok.

Şimdi hep beraber kenetleniyoruz veeee...

Elano için dua ediyoruz :D

Keita satılsın diyenler; ......... bi çay koyun.

Real Madrid de Kaka'yı satsın ya çok karaktersiz.Yerdeki adamı itekliyo valla hiç yakışmaz koca Madrid'e.

Kendinize gelin beyler. Keita'ya Türkiye'de yapılanlar kimseye yapılmıyor her maç tekme atılıyor adama ilk maçında dili boğazına girdi adamın o da insan tutamadı bir kaç kez kendini. Gidip de Emre'den Lugano'dan farkı yok diyenlere yazıklar olsun diyorum ben. Elano sakatlanıyor müstahaktır deniliyor olaya bakın ya. İnsandan bahsediyoruz hayvan değil bunlar. Boş konuşmayı bırakın.

Gerekeni yapti. Aslanim benim.

Çok aslanım benim bir hareket değil. Ama gerek budur günümüz futbol dünyasında. Daha önce de dediğim gibi kimse karakter erbabı kesilmesin. Efsanemiz Hagi, cesur yüreğimiz Bülent'tir bizim. İkisinin de bu tarz hareketleri olmuştur.

Elano'ya sallayanlar var mı hala ?

Brezilya iyi oyun oynayamadı bireysel yetenek el mel derken işi götürdüler.

Fildişinden daha iyi bir oyun beklerdim hiç direnemediler ve çok kötüydüler.

Keitanın pozisyonunda herkes centilmen kesilmesin başımıza Kakanın ondan önce yaptıkları felanda var.

Elano konusuna gelirsek bugun yine sahada yoktu birkaç korner dışında sahada görmedim.Boş bir gol atıp yine forumun futbol seviyesi düşük isimleri kandırmayı başardı ne diyelim.

Sakatlık konusuna gelince Allahın takdiri diyorum.Sakatlığına sevinmiyorum ancak bizde yılda o kadar para alırken topa ayağını bile sokmaması sakatlık için oldukça düşündürücüydü.Elanonun yanına kim gelirse gelsin saha içinde oyunun vasat olduğu ortaya çıktı.Yani dediğimiz gibi temposuz, takımı yönetemeyen, kondisyonu zayıf bir oyuncu.Alex tarzında fakat onun 5-6 gömlek altında.Bize orta sahada böyle bir adam lazım değil kesinlikle.

O yüzden umarım sakatlığı ciddi değildir futboldan çakmayan Rus kulüplerine satarız.Yoksa yine yeni sezonda aynı eziyeti görmüş olacağız.Bu sefer suçlu yanındaki oyuncuları aşıp kaleciye, Ardanın pas atmamasına felan gelicek.Olmayan şeyler değildi bunlar zaten.

Şu anda o kadar çok sinirliyim ki, kötü şeyler yazmamak için kendimi tutuyorum. Bir adam sahada her türlü çirkefliği yapıyor, bunu eleştirince diğer taraf diyor ki "ama bak adam ne kadar katkı yaptı, sanki diğer takımlarda böyle oyuncu yok". Bu nasıl bir mantık? Kimse Keita kötü oyuncu demiyor (zaten Oscarlık oynuyor o ayrı), ama işin ahlaki tarafında rezalet bir adam. Diğer takımlarda da varmış, varsa var kardeşim o kendi sorunları adamların, ben istemiyorum takımımda böyle artisler. Ben kazanmak için her şeyi yapan Hagi'yi sevdim, o da çok didişirdi ama tek amacı vardı, takımına galibiyeti getirmek, takımı için yapıyordu hepsini. Bu adam ise maç neredeyse bitmiş, sırf karşı takımdan bir oyuncu gitsin de sevinçleri kursaklarında kalsın diye artislik yapıyor. 1 değil 2 değil, yetti be artık.

Hagi takıma galibiyeti getirmek için mi Arsenal maçında yumruk attı ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Kaka'nın hiç suçu yok di mi ? Keita'yı satıp da kimi bulacaksın çok merak ediyorum bu adamı izlerken iyi oynarken sorun yoktu di mi . Bravo.

Çok aslanım benim bir hareket değil. Ama gerek budur günümüz futbol dünyasında. Daha önce de dediğim gibi kimse karakter erbabı kesilmesin. Efsanemiz Hagi, cesur yüreğimiz Bülent'tir bizim. İkisinin de bu tarz hareketleri olmuştur.

Bence oyle. Kaka caktirmadan hayvanliga kalkiyor orada, ne yapacak baska? Yuzunu tutup yere atlamasa Kaka'nin yaninda kar kalacak. Onceki pozisyonda da Kaka'nin yaptiklari ortada zaten/

Kendinize gelin beyler. Keita'ya Türkiye'de yapılanlar kimseye yapılmıyor her maç tekme atılıyor adama ilk maçında dili boğazına girdi adamın o da insan tutamadı bir kaç kez kendini. Gidip de Emre'den Lugano'dan farkı yok diyenlere yazıklar olsun diyorum ben. Elano sakatlanıyor müstahaktır deniliyor olaya bakın ya. İnsandan bahsediyoruz hayvan değil bunlar. Boş konuşmayı bırakın.

Bunu diyen adamlar Keita'nın karakterinden bahsediyor birde.

şunu göremeyip bize zarar verdiğini anlayamayanlar bunu dile getirdiğimizde de hemen febeli yaftasını yapıştırdılar..

" Keita kırmızı kart görünce biz de kırmızı kart görmüş sayıldık (!) "

Herkes nekadar FAIR böyle ya :D gözlerim yaşardı.

kaka yapmayacaktı o hareketi,keita gerekeni yaptı.(nokta)

Geçen de Toure, Liedson tarafından ve rövaşata sırasında omzuna gelen tekmeden sonra kafasını tuttu oyun yaptı.Bunlar artık günümüz futbolunda maalesef var..

Hagi takıma galibiyeti getirmek için mi Arsenal maçında yumruk attı ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Kaka'nın hiç suçu yok di mi ? Keita'yı satıp da kimi bulacaksın çok merak ediyorum bu adamı izlerken iyi oynarken sorun yoktu di mi . Bravo.

Hagi'nin durumunun farklı olduğu ortada değil mi? Çıkabileceğin en önemli maçtasın, adam sana dirsek atıyor ve çekiştiriyor sen de karşılık veriyorsun. İkisine de kırmızı vermesi gerekirken birisiyle geçti olan bize oldu...

Ben Kaka'nın suçu yok demedim, ama Kaka orada dokunsa Keita yine aynısını yapacaktı. Kimi bulacaksın demişsin, Keita'nın performansı benim için ayrı tarışma konusu ona burada girmek istemiyorum.

Keita satılsın, 20 milyon euroya bile onun kalitesinde adam b.k bulursunuz. Günlük taraftarsınız hepiniz.

Hocam bizim taraftarlığımızı sorgulamak sana mı kaldı?

Ne zaman foruma girsem hep taraftarlık dersi veriyorsun foruma. Taraftarlığın okulu falan mı var, her şeye karışıyorsun?

En büyük günlük taraftarlık, kötü gün taraftarlığının arkasına sığınarak önüne her geleni desteklemektir. Stoch'u elimizden kaçırmak hatadır, Rijkaard'ı taparcasına sevmek hatadır, yönetime sonuna kadar güvenmek hatadır ama bunun tek bir kişide toplanması ahmaklıktır.

Tavrını gözden geçirmeni tavsiye ediyorum...

Geri
Üst Alt