Brezilya 3-1 Fildişi Sahili | 20 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Brezilya 3-1 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Keita'yı Elano'yu karalayanlar kendine gelsin öyle konuşsun rica ediyorum. Boş konuşuyorsunuz. Örnek verdiğiniz Hagi bu hareketlerin alasını yapardı.

Birde karaktersiz deyip saçmalamayın.Takımı için elinden geleni yapan her oyuncu karakterlidir.Keita bizde her zmaan mücadelesini ortaya koydu.Sahada ruhunu koymayan oyuncu centilmen olsa ne yazar.!

O yüzden Keita olayında saçmalamayın artık.

Dünya Kupası'nda oynanan Brezilya-Türkiye milli maçında Brezilya milli takımının oyuncusu Rivaldo, maçın son dakikasında köşe atışı için köşede beklerken, Hakan Ünsal'ın vurduğu top, bacaklarına isabet etmesine karşın yüzünü tutarak yere düşmüş, hakem de ikinci sarı kartla Hakan'ı oyundan atmıştı.

O zaman Barça Rivaldo yu göndermişmiydi?

Yahu Keita'nın yaptığı yanlış tamam da adam yerdeyken Kaka gelip ittiriyor ama Keita'yı kötüleyen arkadaşlar bunu göremiyor nedense.

''Elano won 7 tackles against Ivory Coast, the most for any Brazil player in a worldcup from the game since Dunga in '94 final''

Yani Elano bugün 7 kez top kaptı bu sayı herhangi bir BRE oyuncusundan fazla bütün DK'larda. En son bunu 94'te Dunga yapmıştı. Kapak yine birilerine..

sakatligin ciddiyeti robinhonun suratindan anlasiliyor malesef kirik var galiba

gecmis olsun aslan parcasi

Keita'nın yaptığı ayıptan ziyade kendi kendine kurşun sıkmaktı. Haftaya Brezilya'nın Portekiz'i yenmesi gereken bir durumda hem adamları kendine karşı kin tutturdun hemde bir dahaki maça Kaka'dan eksik çıkmalarını sağladın. Olay maçın ilk yarısı olsa neyse...

Keita numaracı hilebaz olabilir ama bize adamın oynadığı top lazım, bir futbolcu ne kadar çirkefse o kadar motivasyonu yüksektir. Bknz.Emre,Lugano vs.

Bu adamlar çirkefliklerini oyun olsun eğlenelim diye değil kazanma hırsının verdiği yüksek motivasyonla yapıyorlar. Şampiyonluğa böyle yürekten oynayan adamlarla gidersiniz, bu adamlar k....çlarını yırtarlar ter akıttığı forma için...Keita'ya sallarken bu dediklerimi de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Edit: bu arada keita yüzünden fantasy futbolda 3 puan eksik almışım Kakadan.(helal olsun :D)

Hagi'nin durumunun farklı olduğu ortada değil mi? Çıkabileceğin en önemli maçtasın, adam sana dirsek atıyor ve çekiştiriyor sen de karşılık veriyorsun. İkisine de kırmızı vermesi gerekirken birisiyle geçti olan bize oldu...

Ben Kaka'nın suçu yok demedim, ama Kaka orada dokunsa Keita yine aynısını yapacaktı. Kimi bulacaksın demişsin, Keita'nın performansı benim için ayrı tarışma konusu ona burada girmek istemiyorum.

Yapma dostum Allah aşkına. Keita'ya ne kadar tekme atılıyor ligimizde de yapıyor o hareketleri şu maçta da Kaka vurmaya kalktı Kaka birşey yapmasa bir şey olacağı yok. Keita gibi kanat yok Türkiye'de bana göre Quaresma iyi oynarsa geçebilir sadece.

''Elano won 7 tackles against Ivory Coast, the most for any Brazil player in a worldcup from the game since Dunga in '94 final''

Yani Elano bugün 7 kez top kaptı bu sayı herhangi bir BRE oyuncusundan fazla bütün DK'larda. En son bunu 94'te Dunga yapmıştı. Kapak yine birilerine..

Helal olsun ELano'ya. :animation: Çabuk dön Elano.

Yav abiciğim biz hayır kurumumuyuz hep iyilik meleklerini katalım kadroya?

elanoyu kötüleyenler yarın övmeye başlarlar..

insallah öyle degildir

yakinda ögreniriz zaten ama ciddi gözükiyor

Efsane kadromuzdan bazı isimler sayıyorum; Bülent Korkmaz, Gheorghe Hagi, Arif Erdem, Emre Belözoğlu, Vedat İnceefe. O kadroya ek olarak Emre Aşık.

Şimdi lütfen bu karakter vs. ayaklarını bırakın. Bunlar günümüz futbolunun gerekleri.

Forumdaki en iyi defans anketinde Lugano başı çekiyor bu da ayrı bir tezat

forumun %90 ının şu emre belözoğlu bizde olsa demesi ve bazı aynı arkadaşların karaktersiz diye keita gitsin diye zırvalaması ayrı bi tezattır asıl.

Elano'ya ders olsun diyenlere yazıklar olsun. Bu kadar aptal olamazsınız umarım. İnsanlıktan çıkmışsınız.

:yenieek:

Rakip takımda olunca bize böyle mücadele edecek adamlar lazım. Bizimkiler yapınca karaktersizlik falan.

Tam onu yazacaktım. Lugano için Poulsen için böyle adamlar lazım diyenler gelip de burada karakter dersi veriyorlar.

Yahu Keita'nın futbolu çok kötü diyen yok, TR'de iyi kanat oyuncuları arasında, Lugano da en iyi defans bana göre. Ama bu iki adamın da saha içinde nasıl davrandığı ortada.

Ben ikisinin de futbolunu eleştirmedim (eleştirebilirim o ayrı mesele), tek vurgulamak istediğim şu, ben herhangi bir takımda bu tür oyuncuları görmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt