Brezilya Milli Takımı'nın 2026 Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000159899.webp

Çeyrek görürlerse öpüp başlarına koysunlar Alex Sandro mu kaldı yav

Ahbap çavuş dünyanın her yerinde var demek ki , o kadar kaliteli ortahsahalar varken emekli olmuş Casemiroyu bir insan niye alırkı , çağırmadığı adamlar bizim milli takımda direk 11 olur Casemiro bizde yedek bile olmaz, enteresan

Ula şimdi bir daha dikkatli baktım Neymar ne alaka ahahaha

Alex Sandro halen oynuyor mu lan

Ahbap çavuş dünyanın her yerinde var demek ki , o kadar kaliteli ortahsahalar varken emekli olmuş Casemiroyu bir insan niye alırkı , çağırmadığı adamlar bizim milli takımda direk 11 olur Casemiro bizde yedek bile olmaz, enteresan
Neymarın yaptığı şaklabanlığı görmedin mi.
Şöyle temiz bir tokat yemeliler

Casemiro'nun bu sezonki performansından bir haberin yok bakıyorum da, sanki daha iyileri varda o da yok gerçekten.

Gabi kendi biraz düşünsün son haftalardaki performansı rezalet ötesiydi

Casemironun heryeri performans olsa ne olur Alper ya , gol attığı maçlarda bile yanındaki Mainoo daha yüksek reytingle oynadı
Adam 6 numara zaten Fabinholar falan var hala çağrılan o kadroda 6 numara için Bruno ile rekabet edecek işte. Daha iyisi varda Ancelotti'nin haberi mi olmayacak? :)

ronaldinho zamanları brezilyanın maçı olunca heyecanlanırdık şu kadro tv açtırmaz

casemiro mükemmel bir sezon geçirdi ki ben normalde hiç sevmem

Burada hepimizin çok istediği Ederson ilk kadroya bile alınmamıştı. Yine Sara gibi Andrey Santos'ta anılmamış.

Geri
Üst Alt