Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
İbrahim'in milliyeti yok mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim yorumum: Bence de Ronaldo
Yanımda kuzenim var onun yorumu: Tutturmuşsunuz bir Ronaldo diye. Ronaldo İbrahimoviçten iyi olabilir, herkesin görüşü farklı. Ronaldo ne kadar iyi olursa olsun İbrahimoviç de amatör bir futbolcu değil. İbrahimoviçten çok çok üstün olduğunu düşünmüyorum. O kadar abartıyorsunuz ki sanki Messiyle Cristiano Ronaldoyu toplasan bir Ronaldo etmeyecek gibi konuşuyorsunuz. İbrahimoviç de çok iyi bir oyuncu. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biri. Bu kadar küçümsemeyin. Eskiyi neden bu kadar çok seversiniz anlamış değilim. Geçmişin futbolu ile şimdiki bir değill. İbrahimoviçin kariyerine baktığınız zaman Brezilyalı Ronaldodan skora daha fazla etki etmiş. Şimdi sakatlık falan diyeceksiniz, elbette etkiler ama unutmayın ki sakatlık her futbolcu da olan şeyler. Sadece Ronaldo da olmadı. Ronaldonun daha ağır sakatlıklar geçirdiğini biliyorum, orda haklı olabilirsiniz. Ama İbrahimmoviçin attığı golleri hiçbir futbolcunun atacağına inanmıyorum. Bu kadar. Bu benim görüşüm. Herkesin görüşüne saygım var.
Messi de C. Ronaldo da Brezilyalı Ronaldo'dan iyidir. O çok övülen 90lar futbolunda bu ikisine eş değer futbolcu yoktur.
Messi de C. Ronaldo da Brezilyalı Ronaldo'dan iyidir. O çok övülen 90lar futbolunda bu ikisine eş değer futbolcu yoktur.
Eğer Ronaldo'yu görmüş olsaydın , böyle düşünmezdin. Çünkü Ronaldo görüp görebileceğin en iyi futbolcu olurdu. En basitinden 1998'de Fransa Dünya Kupası'nda final maçı öncesi Ronaldo'dan korkuyordu ve gıda zehirlenmesi geçirmesini sağladılar. Çünkü o zamanlar Ronaldo tek başına her maça damga vurabilecek güçteydi ama 2014 Dünya Kupası'na bak resmen Messi bu kupayı da alsın diye uğraştılar ama yine başaramadı.